Ești însărcinată? Iată 5 lucruri care îți vor face sarcina mai ușoară

Foto Ilustrativ/PexelsFoto Ilustrativ/Pexels Matilda Wormwood
Foto Ilustrativ/PexelsFoto Ilustrativ/Pexels Matilda Wormwood

Sarcina este o schimbare majoră în viața oricărei persoane. Poate fi, de asemenea, o experiență copleșitoare pentru femeile care sunt pentru prima oară mămici. Când ești însărcinată, vrei să faci tot posibilul pentru a avea grijă de corpul și de copilul tău, în cel mai bun mod posibil.

 

O viitoare mamă, trebuie să facă multe ajustări în viața ei, de la felul în care mănâncă și face exerciții, până la felul în care are grijă de ea însăși. A îți face sarcina mai ușoară, îți va îmbunătăți întreaga experiență. Cu instrumentele potrivite, vei putea avea o sarcină mai fericită, mai sănătoasă și mai confortabilă, potrivit Agerpres.

Lichide, ghimbir și vitamina B6


Multe femei suferă de greață și vărsături în timpul sarcinii. Senzația de rău este cauzată cel mai probabil de modificările corpului, cum ar fi niveluri ridicate de hormoni în sânge. Greața și vărsăturile, dispar de obicei după primul trimestru. La unele femei poate dura mai mult, uneori până la sfârșitul sarcinii. Fă tot posibilul să bei suficiente lichide și să mănânci alimente de care îți este poftă. O altă metodă de a scăpa de grețuri este prin a consuma vitamina B6 sau ghimbir. Poți chiar să combini vitamina B6 cu 250 g de ghimbir, pentru a ameliora starea de rău de dimineață.

 

Absorbante zilnice

Nimeni nu vrea să recunoască acest lucru, dar scurgerile ușoare ale vezicii urinare apar atunci când ești însărcinată. Li se întâmplă tuturor femeilor, așa că nu trebuie să te simți jenată de acest lucru, dar nici nu trebuie să suferi. Încearcă niște absorbante zilnice pentru a te proteja împotriva accidentelor cauzate de tuse sau de un râs mai copios.

 

Pernă pentru sarcină

Perioada sarcinii este una în care mama trebuie să se odihnească cât poate de mult și de bine, iar somnul este esențial pentru buna dezvoltare a copilului. De aceea, perna multifuncțională pentru gravide de la Babyneeds.ro este un accesoriu de nelipsit, deoarece oferă confort sporit, aliniază corpul viitoarei mămici la poziția corectă, ca presiunea sanguină să fie imediat eliminată, iar forma acesteia susține perfect corpul, spatele și șoldurile, pe timpul sarcinii sau după naștere, pentru alăptare sau sprijinirea bebelușului.

 

Sutien de maternitate

Pe parcursul celor 9 luni, sânii tăi vor deveni treptat din ce în ce mai sensibili. De asemenea, vor crește și vei avea nevoie de un sutien care să îi susțină. Cele mai bune sutiene sunt confortabile, au dimensiunea perfectă și sunt concepute pentru a sprijini greutatea crescută a sânilor. Dacă nu folosești sutienul potrivit pentru tine în timpul lunilor de sarcină, s-ar putea să te confrunți cu oboseală constantă și dureri de spate, lucru care poate agrava schimbările de dispoziție. 

 

Pantofi lejeri

Pe măsură ce sarcina înaintează, îți va fi din ce în ce mai greu să te apleci pentru a te încălța, a îți ajusta pantofii sau chiar să îți vezi picioarele. Investește în niște încălțări comode și plăcute la purtare, cum ar fi o pereche de mocasini, balerini sau cizme tip UGG, care să ușureze din durerea provocată de picioarele umflate.

Acum că ai aflat care sunt lucrurile de care ai nevoie pentru a îți îmbunătăți experiența de femeie însărcinată, tot ce trebuie să faci este să te bucuri de miracolul din viața ta și să ai grijă de tine. Trăiești pentru doi, așa că fă alegeri inteligente, du o viață sănătoasă și încearcă să nu te stresezi prea mult.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel