ENGIE susține performanța la CSM București

Un proiect ambițios are nevoie de parteneri pe măsură! Anul 2017 aduce un prim sponsor de marcă pentru echipa de handbal feminin a Clubului Sportiv Municipal București. 

ENGIE Romania s-a alăturat familiei „tigrilor" susținând campioana Europei. Handbalul feminin de înalt nivel este astăzi unul dintre puținele sporturi care asigură României, grație rezultatelor remarcabile și vizibilității la scara națională și internațională, mândria de a se afla pe cele mai înalte podiumuri. Însă, ca în orice alt sport, performanţa are nevoie de susţinere financiară.

ENGIE Romania s-a implicat de-a lungul timpului în diverse domenii ale sportului românesc: atletism, tenis feminin prin susținerea unei generații de tinere jucătoare care acum fac parte din elita tenisului, și disciplinele olimpice în vederea unei bune reprezentări a României la Jocurile Olimpice.

În prezent, ENGIE Romania a identificat în CSM București un club ale cărui valori îl apropie de crezul şi valorile ENGIE - performanţa, exigenţa, angajamentul şi coeziunea echipei. Împărtăşind aceleaşi valori, asocierea ENGIE - CSM Bucureşti este una firească, acest parteneriat propunându-şi să contribuie la succesul handbalului feminin în România şi peste hotare. Parteneriatul vizează susținerea echipei de handbal feminin precum și a Centrului de Copii si Juniori al CSM București şi este în valoare de 280.000 de euro.

[citeste si]

Anunțarea parteneriatului dintre cele două organizații are loc înainte de prima partidă din Main Round a Ligii Europene a Campionilor, dintre CSM București și Larvik (Norvegia). Cu această ocazie, Eric Stab, Preşedinte & CEO ENGIE Romania a declarat : ,,Valorile ENGIE şi cele ale echipei de handbal feminin se completează şi se potenţează reciproc. Handbalul este caracterizat de dinamism, forţă, fair-play, spirit de echipă, performanţă, iar brandul ENGIE, cu valorile sale, se asociază într-un mod pozitiv cu acest sport devenit din ce în ce mai vizibil şi cu rezultate excelente în anul 2016.

Alin Petrache, director general CSM București: „Suntem bucuroși să avem alături de noi un partener de talia ENGIE. Ne încântă să vedem că proiectul nostru pentru Centrul de Copii și Juniori este interesant și primește suport constant. ENGIE devine unul cel mai importanți susținători ai CSMB, iar ce pot să îi asigur pe fanii noștri este că vom face din CSM București, împreună cu toți partenerii și cu Primăria Capitalei, cel mai puternic club din România."

Aurelia Brădeanu i-a înmânat domnului Eric Stab un tricou din partea echipei feminine de handbal și a declarat: „Vreau să vă urez bun venit în familia „tigrilor"! Ați făcut o alegere foarte bună, care pe noi ne onorează! Ne bucurăm să vedem că ni se alătură o companie atât de importantă din domeniul energetic și sunt convinsă că acest parteneriat este un câștig pentru ambele părți. Handbalul este unul dintre sporturile care fac cinste României peste hotare, iar CSM București a realizat o performanță istorică prin câștigarea Ligii Campionilor, chiar în primul an de participare. Desigur, ne propunem să uimim în continuare întregul continent și ne bucurăm că ENGIE ne va fi alături în această călătorie. Consider că ați făcut o alegere inspirată, pentru care vă mulțumim!"

Grupul ENGIE (fost GDF SUEZ) este prezent în România în trei sectoare de activitate: gaze naturale, electricitate şi servicii energetice. ENGIE Romania este principala filială a Grupului în România şi deţine companiile Distrigaz Sud Reţele, ENGIE Servicii, ENGIE Building Solutions, Alizeu Eolian şi Brăila Winds. Compania activează în următoarele domenii de activitate: distribuţie şi furnizare de gaze naturale, furnizare de electricitate, servicii tehnice pentru instalaţiile de gaze naturale şi centrale termice şi producţie de electricitate. ENGIE Romania şi filialele sale deservesc un portofoliu de 1,6 milioane de clienţi, operează o reţea de distribuţie de circa 19.000 km, deţin două parcuri eoliene cu o capacitate totală de 100 MW şi au 3.650 de angajaţi.

În mai puțin de 10 ani de existență, CSM București a devenit un model demn de urmat de toate cluburile din România. Cu un palmares de invidiat, care include două cupe europene (Liga Campionilor la Handbal Feminin și Cupa CEV Challenge la Volei Feminin), numeroase titluri naționale și clasificări pe podium la toate ramurile sportive (atletism, baschet, handbal, volei, șah, motociclism, tenis și rugby), un Centru de Copii și Juniori cu peste 1500 de tineri sportivi, CSM București reprezintă standardul clubului sportiv modern, performant.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel