Elon Musk și-a scos robotul la plimbare. Gestul miliardarului a stârnit un val de reacții: "Merge mai bine decât Joe Biden" / VIDEO

captură video X
captură video X

Robotul umanoid Optimus a ieșit pe străzi.

Elon Musk, CEO-ul Tesla, a fost surprins ieșind la o plimbare alături de robotul umanoid al companiei, Optimus. Reacțiile din jur nu au fost tocmai pozitive, iar unii internauți au avut chiar comentarii vehemente la adresa androidului, sugerând chiar ideea de a-l distruge prin incendiere.

"O plimbare cu Optimus", a postat Musk pe X, miercuri, în ceea ce a dorit să fie o actualizare cu privire la progresul robotului într-un clip video de 15 secunde.

În videoclip, robotul se mișcă încet în jurul unei camere, în timp ce un mic grup de oameni îi studiază mișcările.

Elon Musk a mai spus în trecut că obiectivul este de a dezvolta un robot "capabil să efectueze sarcini nesigure, repetitive sau plictisitoare". În acest sens, în această lună, el a distribuit un clip care prezintă robotul umanoid în timp ce demonstrează o nouă abilitate - împăturarea cămășilor.

În ciuda anticipării multora a momentului în care roboții să poată ajuta la sarcini plictisitoare și periculoase, există și o parte a societății care nu este atât de entuziasmată de integrarea lor în viața de zi cu zi, potrivit New York Post.

"Ăsta se mișcă mai bine decât Joe Biden" a scris un utilizator X la videoclipul lui Musk.

"Nu avem nevoie de aceste lucruri", a comentat altcineva.

"Să îi dăm foc!", a replicat altul.

În timp ce unii se simt îngrijorați de prezența robotului, alții au abordat situația în mod mai relaxat, glumind pe seama modului în care merge Optimus. Unii internauți au făcut chiar comparații amuzante între mișcările androidului și cele ale președintelui Biden.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel