El e primul român "mâncat" de "drogul-crocodil" FOTO ŞOCANT

La început, părea un tânăr grav afectat de etnobotanice, dar s-a dovedit a fi primul caz şocant de la noi provocat de "drogul-crocodil", care face ca pielea şi carnea să cadă de pe oase. Alexandru Zamfir (20 de ani), din Bucureşti, a fugit de acasă în urmă cu un an şi a ajuns să consume stupefiantul blestemat.

Autor: Gabriela Florentina Boghian

Are 1,70 m şi 30 de kilograme, e semiparalizat şi are encefalită. Imaginea lui Alexandru Zamfir este greu de privit chiar şi pentru medici. Tânărul articulează cu greu câteva cuvinte, iar membrele îi sunt acoperite de pete verzui.

"Alex e norocos. S-a oprit din întâmplare, probabil, la timp. Urmele de pe picioare sunt clar efectele lui «croco». În faza iniţială, substanţa atrofiază muşchii, slăbeşte organismul şi necrozează ţesuturile, de unde şi petele maro-verzui. Dacă mai lua câteva luni drogul, carnea şi pielea i s-ar fi desprins de pe oase", ne-a explicat Gigel Lazăr, reprezentatul organizaţiei antidrog CIADO, care l-a vizitat, ieri, pe Alex acasă.

Povestea tânărului e tragică. Acum un an a plecat de acasă cu iubita lui şi dus a fost. "L-am căutat în canale, am vorbit cu vânzătorii de etnobotanice să mi-l trimită acasă şi i-am făcut şi pomeni", ne-a spus, distrusă, Maria, mama lui Alex.

În decembrie anul trecut, tânărul a fost adus ca persoană neidentificată la Spitalul Universitar din Capitală, iar mama sa l-a regăsit în starea în care se află acum.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel