EXCLUSIV  Edy Chereji, anunţ în premieră, la DC News: Se deschide Plaja NEVERSEA

Foto: Sebastian Voortman - Pexels
Foto: Sebastian Voortman - Pexels

Edy Chereji, unul dintre creatorii festivalurilor UNTOLD şi NEVERSEA, a făcut un anunţ în premieră la DC News.

Edy Chereji, unul dintre organizatorii Untold, a confirmat, în exclusivitate la „Interviuri care inspiră“, la DC News, că la acest sfârşit de săptămână se va deschide 'Plaja NEVERSEA'.

"Avem 'Plaja NEVERSEA', o plajă pe care o vom inaugura – aceasta este o informaţie în premieră – pe 19 iunie. Ea deja este deschisă însă nu este la capacitatea ei maximă. Încă se ma construiesc lucruri acolo, dar din data de 19 iunie va fi deschisă cu toate opţiunile. Este un proiect pe care probabil l-am fi făcut şi dacă nu era pandemia – pentru că noi îl aveam deja în plan încă din anul 2019.

Ne doream să avem, pe o bucăţică din plaja unde se întâmplă festivalul, o locaţie de acest tip pe toată perioada verii şi uite că s-a întâmplat", a anunţat Edy Chereji în cadrul emisiunii "Interviuri care inspiră", realizată de Claudia Ţapardel la DC News şi DC News TV.

VIDEO: 

Câţi oameni lucrează la Untold şi Neversea. Edy Chereji, detalii 

Invitați la „Interviuri care inspiră“, la DC News, Edy Chereji & Bogdan Rădulescu au vorbit despre numărul de oameni care lucrează la Untold și Neversea.

„E interesant să vezi cine sunt oamenii care aduc succesul unui proiect. În cazul nostru, vorbim de întreaga echipă Untold, iar cuvântul dedicat este mult prea puțin pentru ce înseamnă implicarea întregii echipe. Sunt aproximativ 90 de oameni care lucrează în fiecare an pentru cele două proiecte, cei mai mulți dintre ei au venit alături de noi de la prima sau a doua ediție, au rămas alături de noi în tot acest timp și alții s-au alăturat pe parcurs și au adus experiența pe care o aveau în alte poziții, în alte companii, în sânul nostru. Noi suntem o organizație mai puțin obișnuită, suntem mai mult orientați pe susținerea dezvoltării fiecărei persoane, intraprenoriatul și oamenii care au idei.

Cred că foarte mulți oameni care au venit alături de noi s-au regăsit în formula asta și, în final, iată ce lucruri frumoase putem face împreună. Cifra e undeva la 90 de oameni. În timpul festivalului ajungem la aproape 13.000 de oameni la Untold și 9.000 -10.000 la Neversea. Noi, acolo, suntem ca un mic orășel“, a precizat Edy Chereji.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel