Drama unei actrițe din 'La bloc': Inima copilului meu s-a oprit

Tily Niculae, Roxana din serialul 'La bloc' a avut parte de o mare lovitură. Puternică cum o știm, a reușit să povesteacă prin ce a trecut când inima copilașului său a încetat să mai bată.

[citeste si]

"Pe 25 februarie 2016 m-am trezit dis de dimineață și am știut că sunt însărcinată...nu m-a mirat. Fiindcă pe Sofia am visat-o și am simțit dintotdeauna că am o legătură cu divinitatea, dar m-am mirat că eram însărcinată... Nu era plănuit, deși dorința era mare pe aici pe acasă la ai mei!

Scriu acest post cu gândul la zecile de mii de femei care trec prin drama mea și cu gândul că într-o zi aceasta o să rămână într-un sertar! Azi este vineri și am ales să scriu, nu știu de ce. Probabil este instinctul acela care îmi spui: you can do it! sau poate pentru că vineri 26 februarie 2016 aveam confirmare analizelor și a ecografiei că aveam o viață în mine!", își începe povestirea Tily Neculae.

"După ce am fost consultată mi s-a spus că am un hematom cât casa lângă sarcină de vreo 4,8 cm și ar trebui să facem niște analize de sânge pe trombofilie. Să nu mă bucur, deși sarcina era foarte bine poziționată căci șansele mele sunt 50/50. I-am râs în nas doctorului și i-am transmit că nimic nu o să ne oprească din a avea acest copil. La ceva zile aveam să aflu că sufăr de mutații pe trombofilie ca zecile de femei și că această 'boală' este prima care te 'ajută' să ai ori avort, ori oprit din evoluție, ori naștere prematură. (...) A trecut și săptămâna a-7 -a și uite așa de la ecografie la ecografie, totul era super bine! Până când... am ajuns în săptămâna a -8 -a de sarcina,DAR de luni îmi era rău, nu vroiam să mănânc, îmi venea să vomit de la orice fel de miros.

Însă nu m-am gândit că ar fi ceva în neregulă, mi-am spus în sinea mea...eh, lasă, dacă la Sofia a fost the easy way, acu' știu că nici o sarcină nu seamănă cu alta! (...) La ecografia de 8 săptămâni când l-am văzut pe doctor că s-a făcut alb la față și mi-a zis să închid telefonul! Instant am început să plâng!!!!

'-Nu are ritm cardiac, nu?'

'-Da, îmi pare rau!'

Nu cred că au trecut 5 minute până m-am îmbrăcat și am ieși pe ușa din spate ca să nu mă vadă nimeni, dar știu că, am ieșit, am urlat cum nu am făcut-o în viața mea, am sunat la Popescu și nu mă auzea de plâns!!!", a povestit actrița. Citiți continuarea AICI.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel