Dragă antivaccinistule, fii consecvent, mergi până la capăt!

vaccin Covid-19
vaccin Covid-19

Principala problemă ridicată de valul patru COVID s-ar rezolva dacă anti-vacciniștii ar fi consecvenți.

Am înțeles că, din convingeri religioase, sau după ce au studiat meta-analizele publicate de influenceri de Facebook, ori pentru a-și apăra dreptul la virus, drept cetățenesc garantat de Constituție, în fine, pentru că așa vor, anti-vacciniștii refuză atât protecția oferită de ARN-ul mesager, cât și de serurile clasice, cum ar fi cel de la Astra Zeneca. În ciuda recomandărilor pe care toate forurile științifice care girează medicina modernă le fac.

Foarte bine, e dreptul lor, cine e societatea să le spună ce să facă, dacă să circule pe stânga sau pe dreapta cu mașina, dacă să-și protejeze bunicii sau părinții, ori nu?

Problema valului 4 e generată de faptul că unii nu vor fi consecvenți. Că nu rămân anti-știință până la capăt.

Dacă nu ai încredere în colegii tăi medici specialiști în boli infecțioase, în epidemiologi, farmacologi și nici în medicii de sănătate publică, de ce ai avea tu, un oftalmolog celebru la tv, să spunem, încredere în ATI-iști? Nu ți-e frică, dragă anti-vaccinistule, iubit conspiraționist, că te vor ajunge conspirațiile din urmă în secția de ATI? Dacă te cipează, dacă te magnetizează, dacă oculta mondială îți bagă în perfuzie ceva mai rău chiar decât vaccinul lui Bill Gates?

După ce ai refuzat soluția oferită de știință pentru a preveni gripa, de ce vii la tratament într-o clinică universitară, atunci când te bușește tusea, când ai 40 de grade, te dor toate oasele de parcă te-ar strivi un tractor și îți lipsește aerul, te sufoci ca și cum te-ar spânzura, fără să ai un ștreang în jurul gâtului? Cam așa trăiești o gripă adevărată, fie ea și una dată de COVID-ul care, după tine, nu există. Asta dacă nu mori.

Însă, dacă ai sta acasă, tratându-te cu leacuri pentru deparazitarea unor animale domestice, sau cu sfaturile date prin telefon de dr Groșan, nu ar mai fi aglomerație în saloanele de ATI. Medicii și asistentele nu ar cădea din picioare, tratând nevaccinați pe bandă rulantă, nu ar suferi pacienți care au alte boli grave și nu au loc în spital din cauza unor oameni sănătoși (până la infectare), dar creduli și, cum spuneam, inconsecvenți.

Conspiraționiști, rămâneți conspiraționiști până la capăt! Refuzați nu doar vaccinarea, ci și internarea, muriți acasă, demni, necipați, fericiți că ați dat țeapă sistemului și ați evitat efectele secundare ale vaccinării.

Atenție!

Pentru cei suficient de naivi încât să creadă teoriile conspirației și fake-news-urile antivacciniștilor trebuie să precizez că acesta este un pamflet, că prin reducere la absurd încearcă să-i convingă de greșeala pe care o fac, întârziind o intervenție ce ar putea opri pandemia COVID, o boală pentru care în țările europene există vaccin. Și generând, astfel suferințe personale, o gravă criză economică și socială. Nu uitați: vaccinați-vă!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Acest articol reprezintă o opinie.

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play
DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel