Dictatură sau prostie?

Joia trecută, cetățeanul Sorin Alexandrescu a fost umflat de pe stradă, dus la Tribunal de un procuror, iar un judecător a hotărât: pușcărie preventivă 29 de zile. Joia aceasta, același cetățean Sorin Alexandrescu, cu faptele și dovezile de joia trecută, a fost înfățișat de același procuror în fața a trei judecători, care au hotărât în unanimitate: eliberare imediată.

Cetățeanul Alexandrescu este directorul general economic al Antenelor. Lichidarea Antenei 3 a fost o obsesie pentru Puterea din România, în ultimii 9 ani. Joia trecută, am citit în execuția lui Alexandrescu o comandă politică. Tipică unui stat autoritar sau dictatorial. Comanda politică putea explica, fără greșeală, toate abuzurile comise. Joia aceasta, am văzut cum completul l-a eliberat pe om. În acest caz, despre ce vorbim în Justiția din România: comandă politică sau incompetență și prostie? Repet, este vorba despre aceeași persoană, aceleași presupuse fapte și aceleași ”dovezi”.

Două hotârâri judecătorești, care se bat cap în cap, și un om ținut în pușcărie o săptămână.

Oricum ar fi, este o veste îngrozitoare pentru români. Poți fi oricând umflat de pe stradă și aruncat după gratii, fiindcă un Șef dorește asta sau poți fi încătușat din excesul de zel al unui procuror și, în mod evident, din cauza incompetenței unui judecător. Legea, fiind aceeași, neschimbată, în decurs de o săptămână. Ce poate fi mai rău?…

   

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel