Dezastru pentru Google. A pierdut geniul care a conceput camera Pixel

Doi executivi cheie ai companiei Google, care se ocupat de telefoanele Pixel, au părăsit compania americană în ultimele luni.

Doi executivi cheie ai companiei Google, care se ocupat de telefoanele Pixel, au părăsit compania americană în ultimele luni, transmite The Information, conform The Verge. Executivii care au părăsit compania sunt distinsul inginer Marc Levoy și fostul director general al diviziei Pixel, Mario Queiroz.

Querioz ar fi părăsit deja echipa Pixel, la două luni înainte de lansarea Pixel 4, iar mai apoi a părăsit Google în ianuarie, ajungând la Palo Alto Networks. Levoy a plecat de la compania americană în martie, lucru confirmat de profilul de LinkedIn.

Raportul a detaliat și criticile aduse de conducătorul diviziei de hardware, Rick Osterloh, la adresa ultimului telefon Pixel.

Nu a fost de acord cu anumite decizii

„În timpul întâlnirii echipei de hardware din toamnă, înainte de lansarea din octombrie din New York, Osterloh a informat personalul despre ceea ce simte. El a spus că nu este de acord cu unele decizii luate în legătură cu telefonul, au spus doi angajați, prezenți la conferință. În mod special, el a fost dezamăgit de puterea bateriei", a transmis The Information.

De altfel, Pixel 4 nu a urmat succesul predecesorilor săi. Google a vândut doar 2 milioane de Pixel 4 în prima jumătate de an de la lansare, se arată în estimările IDC. Pentru comparație, Google vânduse 3,5 milioane unități de Pixel 3 și aproximativ 3 milioane de Pixel 3A, în aceeași perioadă. În plus, competiția este cu mult peste Google, ținând cont că Apple a vândut 73,8 milioane iPhone-uri în doar trei luni, în aceeași perioadă cu lansarea Pixel 4.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel