Despre Mitică de la Ligă și niște oameni politici

razvan-dumitrescu
razvan-dumitrescu

Mitică nu mai e la Ligă și se vaită că a fost schimbat cu largul concurs politic al domnilor Ponta și Dragnea. Am văzut ca unii oameni de așa-zisa presă  îi țin isonul, prin urmare vă propun următorul exercitiu de logică.

Sa presupunem preț de câteva clipe că fostul șef al LPF ar avea dreptate. Bine domnule, să fie cum zici matale, te-au schimbat Ponta și Dragnea!

Păi dacă ai putut fi dat jos doar cu concursul unui vicepremier și al primului ministru rezultă că până acum ai stat în funcție cu ajutorul cui?

Altfel spus,domnu' Mitică, dacă te-au zburat de acolo Liviu și cu Victor cum arată și ce nume poartă cei care te-au ținut sus?

Și dacă din lamentările celui ce până de curând a fost șef peste ceea ce mai rămăsese din fotbalul românesc rezultă că politicul poate face și desface acolo la Ligă mai am o întrebare la care ar trebui să-i fie foarte simplu să raspundă personajului în cauză...Ca să petreci ani mulți și buni pe scaunul ăla, ce servicii ai fost nevoit să faci politicienilor care te-au sprijinit?

Nu vă speriați, e doar un exercițiu, Mitică Dragomir nu e obligat să răspundă cum nici eu nu sunt obligat să merg la vreun meci de așa zis fotbal. Mă gândeam însă că această logică s-ar putea să placă unor procurori zeloși, cine știe ce ar putea ieși de aici!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel