De ce alegem cadouri greșite pentru prieteni de Crăciun

cumparaturi_craciun
cumparaturi_craciun

Un studiu recent relevă faptul că oamenii adoptă o strategie greșită atunci când cumpără cadouri de Crăciun pentru prietenii lor. Potrivit oamenilor de știință, în afară de faptul că persoanele respective tind să piardă timp mai mult pentru a le alege daruri diferite prietenilor lor, nici aceștia nu se declară fericiți de ceea ce primes, cadourile primite nefind cele pe care și le doresc.

Potrivit dailymail.co.uk, cumpărarea darurilor de Crăciun ar putea devenit o activitate foarte simplă, dacă oamenii ar decide să dăruiască același lucru prietenilor lor, caz în care și aceștia ar fi mult mai fericiți.

Aceasta este concluzia la care au ajuns cercetătorii de la Universitatea din Cincinnati. Motivul este simplu: încercând să fie mult prea grijulii, oamenii tind să se axeze prea mult pe ideea de a cumpăra lucruri diferite pentru fiecare, dar aleg darurile greșite.

Participanți la studiu au fost rugați să aleagă daruri de Crăciun pentru o persoană sau pentru două cu interese asemănătoare. S-a constatat că atunci când au avut de ales pentru o singură persoană, rezultatul a fost unul încântător, rezultatul nefiind același atunci când au ales pentru două persoane.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel