De acum înainte, dacă faceți captură foto la mesajele de pe Facebook, persoana cu care vorbiți va primi notificare

De acum înainte, nu veți mai putea face capturi foto la discuțiile pe care le aveți pe Facebook, fără ca persoana cu care vorbiți să știe acest lucru.

O nouă serie de actualizări au fost anunțate în ultimele zile pentru Facebook și Whatsapp, iar Zuckerberg avertizează utilizatorii să se ferească de una dintre cele mai noi funcții. 

Fondatorul Facebook spune că utilizatorii vor fi notificați în momentul în care cineva face o captură foto la conversația lor.

Dacă un prieten îți trimite un mesaj temporar, care ar trebui să dispară după câteva ore sau zile, și tu îi faci captură de ecran, prietenul tău va afla imediat acest lucru. 

„O nouă actualizare pentru chat-urile criptate integral din Messenger, astfel încât să primiți o notificare când cineva face o captură unui mesaj temporar”, a scris Mark Zuckerberg, postând și un screenshot al unei conversații cu soția sa, Priscilla Chan, pentru a demonstra cum va funcționa notificarea odată ce mesajele temporare sunt activate.

Anunțul a fost făcut în urma unei actualizări a platformei de chat Facebook Messenger, foarte utilizată de oameni, care permite oamenilor să își seteze mesajele să dispară.

Funcția a fost implementată până în prezent în Statele Unite și se așteaptă ca în următoarele săptămâni să fie introdusă pentru utilizatorii Facebook din Europa, scrie USA Today.

VEZI ȘI: Facebook pierde utilizatori, pentru prima dată în 18 ani

Numărul utilizatorilor activi zilnici de pe Facebook a început să scadă, pentru prima dată în 18 ani. 

Compania mamă a Facebook, Meta Networks, a anunțat că DAU au scăzut la 1,929 miliarde în cele trei luni până la sfârșitul lunii decembrie, față de 1,930 miliarde în trimestrul precedent. De asemenea, firma a avertizat asupra încetinirii creșterii veniturilor în fața concurenței rivalilor precum TikTok și YouTube, în timp ce agenții de publicitate reduc și ei cheltuielile, scrie Mediafax.

Meta pierde şi la valoarea acţiunilor

Acțiunile Meta s-au prăbușit cu peste 20% în tranzacțiile de după închiderea pieței. Scăderea prețului acțiunilor Meta a șters peste 200 de miliarde de dolari din valoarea bursieră a companiei.

Acțiunile altor platforme de social media, inclusiv Twitter, Snap și Pinterest, au scăzut, de asemenea, brusc în timpul tranzacțiilor prelungite.

Directorul executiv Mark Zuckerberg a declarat că vânzările firmei au fost afectate de faptul că publicul, în special utilizatorii mai tineri, a plecat la rivali.

Meta, care deține a doua cea mai mare platformă de publicitate digitală din lume, după Google, a declarat, de asemenea, că a fost afectată de modificările privind confidențialitatea din sistemul de operare Apple. Vezi aici mai mult.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel