Cum să-ți încarci smartphone-ul dacă nu există nicio priză în apropiere. Un truc simplu

Cum să-ți încarci smartphone-ul dacă nu există nicio priză în apropiere. Un truc simplu / Foto: Pixabay, de StockSnap
Cum să-ți încarci smartphone-ul dacă nu există nicio priză în apropiere. Un truc simplu / Foto: Pixabay, de StockSnap

Află în articol cum poți să-ți încarci smartphone-ul dacă nu există nicio priză în apropiere.

Oamenii care obișnuiesc să călătorească mult se confruntă adesea cu această problemă. Aflându-se într-un loc în care nu au acces la priză trebui să găsească o soluție pentru a-și încărca telefonul. Ce faci într-un astfel de caz? Ei bine, există mai multe modalități alternative de a reîncărca bateria unui dispozitiv, scrie mk-kalm.ru.

Te poți descurca chiar și fără încărcător, dar vei avea nevoie de un cablu. În primul rând trebuie să afli dacă există vreun dispozitiv în apropiere care este echipat cu un conector USB și dispune de funcționare autonomă. De obicei, un laptop se dovedește a fi o soluție bună. Trebuie să îl porniți, să introduceți cablul în conector și să conectați dispozitivul mobil descărcat. Ca urmare, procesul de încărcare va începe.

Dacă sunteți într-o mașină, atunci aflați dacă există un port USB în radio. Dacă conectorul este prezent, atunci telefonul mobil poate fi încărcat în același mod ca și în cazul unui laptop. Ține cont de faptul că multe dispozitive moderne sunt echipate cu conectori USB: televizoare, difuzoare și așa mai departe. Prin urmare, ai mai multe alternative, în funcție de ce găsești prin apropiere. Astfel, o persoană are posibilitatea de a încărca un smartphone chiar și în absența unui încărcător, doar cu un cablu USB.

Cum să încărcați corect un smartphone în 2023?


Cum să încărcați corect un smartphone și un telefon, să prelungiți durata de viață a bateriei?  Indiferent dacă dispozitivul este nou sau vechi, dacă bateria este uzată, de marcă sau un "noname" chinezesc,  în 2023 "regulile" de încărcare a bateriei sunt cam aceleași pentru toate dispozitivele mobile. Tehnologia are însă limite. Și deși inginerii s-au gândit la fel de fel de soluții, bateriile din interiorul telefoanelor sunt încă departe de a fi perfecte. Astfel, dacă îți dorești ca bateria telefonului tău să nu moară după doi ani, ci să reziste mai mult, trebuie să respecți câteva reguli.

O descărcare completă a unui smartphone înainte de închidere nu este ceva grav și este relativ sigură. Totuși, principala regulă este să nu întârziați și să îl încărcați cât mai curând posibil.

După descărcarea la 0%, are loc o oprire automată. Dacă smartphone-ul a fost lăsat descărcat o perioadă lungă de timp, există riscul ca tensiunea să scadă la un nivel periculos de scăzut. În plus, pentru a crește durata de viață a bateriei telefonului, ai grijă să nu lași dispozitivul la temperaturi prea ridicate sau prea scăzute.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
NoMy - smt4.3.1
pixel