Cum să ai un posterior de invidiat. Andreea Sava îți spune secretele

Cancer de col uterin. Cum poate fi prevenită o boală care ucide
Cancer de col uterin. Cum poate fi prevenită o boală care ucide

Andreea Sava vă spune care sunt cele șase secrete ale unui posterior tonifiat, bombat și fără celulită.

"Este poate cea mai apreciată și privită parte a unei femei. Din păcate, este și partea care este cel mai repede afectată de gravitație și un stil de viață dezordonat, plus că, din păcate, mușchii fesieri sunt destul de greu de antrenat fiind cam leneși de felul lor. Și ar mai fi și partea cu genetica. Unele femei sunt mai norocoase și au fost înzestrate de la natură cu un fund bombat. Din fericire, există metode a obține un fund mai rotund și bombat. Este, însă, una dintre părțile anatomice de care trebuie să ai grijă în mod deosebit, dacă vrei să arăți bine în costum de baie", a scris Andreea Sava pe blogul său.

Iată câteva elemente care te vor ajuta să-ți menții posteriorul tonifiat dacă ești tânără sau să-l faci mai bombat și să scapi de celulită:

1. Este primul afectat de celulită

Din păcate, chiar și femeile slabe și care n-au celulită vizibilă pe picioare au gropițe pe fund, măcar când îl încordează. Și cum nu prea poți să mergi cu fundul complet relaxat, la plajă nu ai cum să ascunzi asta. 

2. Mișcarea este esențială

Așa cum ziceam și mai sus, fesierii sunt unii dintre cei mai leneși mușchi din organism. Așa se face că fundul este cel mai afectat de gravitație, adică de trecerea timpului. Ei trebuie antrenați constant și trebuie păcăliți. Adică să nu le dai aceleași exerciții de fiecare dată sau măcar nu în aceeași ordine.

[citeste si]

Pentru persoanele cu fund plat, există antrenamente care pot rezolva cu succes această problemă. Secretul, însă, este consecvența. Cum timpul nu se oprește din curs, așa nici noi nu trebuie să ne oprim din a lupta cu el, adică să facem antrenamente. Nu dacă vrem să arătăm bine cât mai mult timp. Citiți continuarea aici.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel