Cum îţi poţi apăra buzele de frigul iernii

Frigul a sosit şi acest lucru nu este o veste bună pentru buzele tale. Temperaturile scăzute de iarnă şi vântul nu sunt factori benefici pentru piele, cu atât mai mult pentru buze, care sunt foarte sensibile. Este foarte important să le hidratăm şi să le protejăm de schimbările climatice cu produse speciale. Îngrijirea buzelor trebuie să se facă pe tot parcursul anului pentru a le proteja de schimbările climatice.

Autor: Anca Murgoci

Potrivit www.20minutos.es, nu trebuie să umezesti cu limba  buzele afectate de vânt. Saliva favorizează uscarea buzelor şi duce la crăparea lor. Trebuie să utilizezi un balsam de buze care să hidrateze şi le proteje de frig, de vânt sau de razele puternice ale soarelui. Este recomandat ca produsul să aibă şi factor de protecţie pentru a evita efectele negative ale radiaţiilor solare. Când ai buzele uscate, aplică mereu balsam, chiar şi înainte de culcare.

Evită produsele cosmetice care îţi provoacă alergii. Acest lucru poate agrava buzele sensibile.

Foloseşte o periuţă de dinţi moale care să nu îţi agraveze starea buzelor.

Nu uita că este foarte important să te hidratezi .Recomandabil este să bei doi litri de apă pe zi pentru a menţine pielea netedă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel