Cum iți dai seama că nu mai ești îndrăgostit

Photo by form PxHere
Photo by form PxHere

Un lucru cert care nu se poate nega este să pui capăt unei relații de lungă durată.

A pune capăt unei relații care a durat mult timp și a decide să te desparți de partenerul tău poate fi dificil. Poate fi o trădare la mijloc, iar apoi aceasta duce la un final hotărât, dar dureros. Poate că nu există nicio ”vinovăție”, dar pur și simplu simți că relația nu îți oferă ceea ce ai nevoie pentru a fi fericit. Sau poate că partenerul tău nu îți împărtășește obiectivele vieții și trebuie să închei relația înainte de a fi prea târziu.

Există o mulțime de motive pentru care ați putea dori să vă despărțiți de un partener de lungă durată, dar cum vedeți semnele? Din fericire, femeile din Reddit sunt disponibile pentru a vă ajuta. Iată câteva motive care te fac să realizezi că este timpul să pui capăt relației:

1. ”Am avut nevoie de un partener, nu de un copil”

”Când m-am uitat la el într-o zi și mi-am dat seama că-mi plăcea mai mult când el era absent de acasă, pentru că nu eram stresată de sănătatea lui fizică și psihică, pentru care nu și-a asumat niciodată responsabilitatea personală. Aveam nevoie de un partener, nu de un copil mai mare decât mine. Aveam nevoie de cineva care să mă atragă spiritual, sexual și emoțional și nu mă mai simțeam așa cu el. Nu este un tip rău, pur și simplu nu a vrut și nu și-a putut aduna lucrurile. Și după 4,5 ani împreună, nu am vrut să mă resemnez să fiu îngrijitor la 24 de ani”, a fost opinia împărtășită de o femeie pe platforma Reddit.

2. ”Nevoile mele au venit întotdeauna mai târziu”

”Când eram în proces de cumpărare a unei case și toate nevoile și dorințele mele erau tot depășite de ale lui. Am negociat un compromis de mai multe ori, dar am fost respins de fiecare dată. Mi-am dat seama că nevoile mele, atât în ​​ceea ce privește casa, cât și în ceea ce privește relația în general, erau pe ultimul loc. De acolo lucrurile s-au destramat”, a fost opinia unei alte femei care și-a împărtășit experiența pe Reddit, potrivit Cosmopolitan.

 

3. ”Instinctul mi-a spus că nu este el”

”Ani de zile m-am întâlnit cu un tip foarte grozav și în decurs de câteva luni mi-am dat seama că nu este persoana cu care mi-am imaginat că îmbătrânesc și asta este tot. Ne înțelegeam bine, dar eram încă destul de tineri și nu simțeam că el este cel potrivit: lipsea ceva ce nu puteam să-l explic, deși toată lumea spunea că avem o dinamică sănătoasă și fericită. Acest lucru a înrăutățit despărțirea pentru că nu înțelegea de ce mă simțeam așa. Am vrut să spun ceva ce făcuse sau ceva despre el care mă făcea să înțeleg că lucrurile sunt greșite, dar nu puteam.. E nasol pentru că nimeni nu mi-a spus vreodată că uneori nu există neapărat un catalizator sau un lucru anume care să te facă să realizezi că lucrurile nu sunt în regulă, așa că m-am simțit – și încă mă simt – cu adevărat vinovat că nu am reușit să-i dau o explicație mai bună sau un sentiment de închidere. Uneori nu este corect", s-a destăinuit o altă utilizatoare Reddit.

 

4. ”Nu am văzut un viitor împreună”

”Fostul meu a vrut să se căsătorească cu mine și pur și simplu nu puteam să văd un viitor împreună. De fiecare dată când vorbea despre asta, mi se punea un nod în gât. Ne-am certat pentru multe lucruri, chiar minore, și au fost prea multe incompatibilități și neconcordanțe între noi ca să ne imaginăm o durată lungă. Știam că, dacă m-aș căsători cu el, ar fi ca și cum am fi înlănțuiți voluntar de ancore. Pare greu, dar nu ne-am putut vedea pe niciunul dintre noi fericiți, sau chiar aproape de a fi fericiți, în viitor”, a fost destăinuirea unei alte femei.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel