Cum arată primele prototipuri de iPhone 16

foto: Apple
foto: Apple

Cum va arăta noul iPhone 16?

Continuând progresul început cu iPhone 15, care a introdus un cadru elegant, curbat și o parte din spate realizată din sticlă mată, Apple pare să fie decisă să ducă designul la un nivel superior în cazul noii generații de iPhone-uri.

Conform informațiilor obținute de la MacRumors, iPhone 16, cunoscut intern sub numele de cod „DeLorean”, va aduce o serie de modificări notabile la nivelul butoanelor și design-ului camerei. Conform unor machete ce reflectă designurile interne ale Apple, se preconizează că iPhone 16 va aduce un stil diferit.

Cum vor arăta camerele

Una dintre modificările cele mai evidente și vizibile este noua aranjare verticală a camerelor din partea din spate. În contrast cu predecesorul său, iPhone 16 va avea camerele din spate aliniate vertical, conferind telefonului o identitate distinctă ca cel mai recent model. Apple ia în considerare două tipuri diferite de designuri pentru configurația camerei, însă până în prezent, aranjamentul camerei similar cu cel de pe iPhone 12, cu două lentile distincte, a fost cel mai frecvent utilizat pe unitățile prototip ale companiei.

În ceea ce privește butoanele, Apple testează un design nou pentru butonul de pe partea dreaptă a iPhone 16. Conform informațiilor de la MacRumors, acesta va include un senzor și funcționalitate de „tact-switching”, cu toate că detaliile exacte rămân încă neclare. De asemenea, Apple a elaborat o variantă alternativă care nu include butonul Capture, pe care ar putea să o adopte în cazul unor probleme hardware survenite pe parcursul dezvoltării butonului.

Pe partea frontală, iPhone 16 continuă să folosească Dynamic Island. Modelul de bază iPhone 16 este așteptat să aibă un ecran asemănător cu cel al predecesorului său, fără mari diferențe. La fel ca iPhone 15, iPhone 16 are un port USB-C în partea de jos a dispozitivului.

Cât privește opțiunile de culoare, prototipurile au fost observate în trei culori: galben, roz și midnight.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel