Cum arată cele mai sexy modele de la Victoria's Secret - GALERIE FOTO

Pe 9 decembrie, celebra casă de modă Victoria's Secret îşi va prezenta noua colecţie de lenjerie intimă. Atunci vor defila câteva dintre cele mai sexy modele din lume: Lily Aldridge, Candice Swanepoel, Behati Prinsloo, Alessandra Ambrosio, Adriana Lima, Doutzen Kroes şi Karlie Kloss.

1. Lily Aldridge – are 29 de ani şi a debutat ca model pentru Abercrombie & Fitch. De cinci ani însă, Lily defilează în show-urile Victoria's Secret. Tânăra este căsătorită cu Caleb Followill, solistul formaţiei Kings Of Leon, împreună cu care are doi copii.

 
2. Candice Swanepoel – modelul sud-african are 25 de ani. Lucrează pentru Victoria's Secret din 2007. În anul 2012, Candice a ocupat locul 10 în topul Forbes al celor mai bine plătite modele din lume.
 
3. Behati Prinsloo – are 25 de ani şi, de asemenea, participă la prezentările casei americane de modă din anul 2007. Este căsătorită cu Adam Levine, solistul formaţiei Adam Levine.
 
4. Alessandra Ambrosio – modelul brazilian are 33 de ani. Lucrează pentru Victoria's Secret din anul 2004. Alessandra are doi copii cu omul de afaceri Jamie Mazur.
 
5. Adriana Lima – are 33 de ani şi este una dintre cele mai vechi colaboratoare ale casei de modă: din 1999. În 2014, Adriana Lima s-a clasat pe locul al doilea în clasamanetul celor mai bine plătite manechine de lume, după Gisele Bündchen. A fost căsătorită cu Marko Jarić, împreună cu care are doi copii.
 
6. Doutzen Kroes – are 29 de ani şi face parte din echipa „Victoria's Secret' Angels" din 2008. A participat însă şi la campanii pentru L'Oreal şi Tiffany&Co. Este căsătorită cu DJ Sunnery James, iar împreună au doi copii.
 
7. Karlie Kloss – modelul în vârstă de 22 de ani este una dintre tinerele nou-venite la casa de modă. A fost balerină şi de multe ori şi-a exprimat dorinţa ca în viitor să studieze la Harvard. În prezent, Karlie are o relaţie cu Joshua Kushner.
 
Se estimează că noua colecţie de lenjerie intimă va aduce companiei, pe parcursul lui 2015, vânzări de aproximativ 6,6 miliarde de dolari.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel