EXCLUSIV  Cum a depășit Betty de la Exatlon răutățile după finala cu Andronic: E dureros. Mi-au afectat familia...

Beatrice Olaru, marea câștigătoare a sezonului 2 Exatlon
Beatrice Olaru, marea câștigătoare a sezonului 2 Exatlon

După ce Beatrice Olaru, a câștigat marele premiu al sezonului 2 Exatlon România, mii de reacții negative au apărut în mediul online, potrivit cărora nu finala cu Alin Andronic ar fi fost nedreaptă, iar adversarul său ar fi trebuit să obțină trofeul. Războinica a fost destul de afectată de comentariile oamenilor, însă, într-un interviu pentru DCNews, a mărturisit că aceste păreri i-au afectat inclusiv familia.

Sunt un om destul de liniștit și calm, la locul lui, însă toată nebunia care a survenit în urma finalei, cred că a fost toată perioada de Exatlon de patru luni comprimată într-o săptămână. Toți nervii și toate emoțiile, toată nebunia, trăite într-o săptămână. Eu nu sunt o persoană publică, expusă, nu sunt învățată cu astfel de lucruri și recunosc că m-au afectat. Nu m-au afectat doar pe mine, mi-au afectat și familia pentru că este destul de dureros să știi că un om a stat acolo 4 luni de zile, a muncit și a tras, iar când vine acasă, primește tot felul de lucruri de genul acesta.

Eu am înțeles un lucru foarte clar: că oamenii filtrează lucrurile foarte diferit și că au filtre diferite. Aici pleacă și de la educație, iar eu nu pot schimba asta și nici nu am simțit nevoia să o fac. Eu sunt un om foarte asumat. Știu ce s-a întâmplat acolo și știu cine sunt. Nu am simțit nici măcar o secundă nevoia să ies să mă justific sau să dau explicații cuiva, să conving pe cineva de ceva. Sunt un om transparent. Am jucat o finală, în care eu am alergat pe niște trasee, am scot niște timpi și asta a fost. Restul lucrurilor ce s-au întâmplat în culise, rămân pentru mine că așa este cel mai bine. Îmi place să fiu discretă, a afirmat Beatrice Olaru, în cadrul interviului DCNews.

Răspunsul integral poate fi urmărit în VIDEO 

Vezi și: Beatrice Olaru, câștigătoarea Exatlon, mai sinceră ca niciodată: Ceea ce s-a întâmplat acolo...

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel