Cu Viper Smart Start vei putea porni motorul maşinii doar cu ajutorul smartphone-ului

De acum înainte poţi porni motorul maşinii cu ajutorul telefonului mobil. Tehnologia a fost dezvoltată de distribuitorul de echipamente electronice pentru autovehicule, Falcon Electronics. Acesta a lansat în România sistemul Viper Smart Start care permite pornirea maşinii cu un smartphone dacă accesezi comanda dintr-un loc în care există semnal GSM.

Autor: Anca Murgoci

Pachetul Viper Smart Start este format dintr-un dispozitiv care trebuie instalat în interiorul maşinii şi conectat la sistemul de securitate. Ulterior, beneficiarii descarcă o aplicaţie pe smartphone. Sistemul oferă utilizatorilor mai multe posibilităţi de exploatare. Astfel, este posibilă localizarea autovehiculul prin receptorul GPS inclus, deschiderea uşilor maşinii, a portbagajului sau activarea sau dezactivarea sistemul ui de securitate.

Preţul modulului este de 400 de dolari, iar sistemul de securitate costă 740 de lei. Tehnologia este compatibilă cu sistemele de operare iOS, Android şi BlackBerry. Potrivit MediaFax, în primul an de la lansarea inovatorului sistem, vor fi livrate pe piaţa locală 1000 de unităţi.

Citește  şi: Noile ecrane flexibile care se pot îndoi fără a se distruge

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel