Costel Alexe: Voi trimite corpul de control pentru a verifica angajările şi transferurile făcute în ultimele 7 zile şi următoarele 7 zile

Ministrul Mediului, Costel Alexe, a anunţat miercuri, pe pagina sa de Facebook, că va trimite corpul de control pentru a verifica toate angajările şi transferurile făcute în ultimele şapte zile, sau programate pentru următoarele şapte zile şi că va face o analiză "la sânge" a activităţii fiecăruia.

"Voi trimite corpul de control pentru a verifica toate angajările şi transferurile făcute în ultimele 7 zile şi în următoarele 7 zile. Voi face o analiză la sânge a activităţii fiecăruia, iar oamenii profesionişti şi de bună credinţă pot să aibă încredere că vor face parte şi din echipa mea. Vă asigur că niciun om competent şi bine intenţionat nu va rămâne pe dinafară", a scris Alexe, citează Agerpres.

Acesta a precizat că a luat această decizie după ce a primit o serie de informaţii legate de concursuri organizate "heirupist" în ultimele zile.

"Am început să primesc din ce în ce mai multe informaţii despre concursuri organizate heirupist în ultimele zile. Ieri, de exemplu, la Regia Naţională a Pădurilor, era programat un concurs pentru un post de conducere, organizat special pentru o anumită doamnă director din Ministerul defunct al Apelor şi Pădurilor. Până la urmă concursul a fost anulat din cauza unor vicii procedurale, însă intenţia rămâne. Îi avertizez public pe cei care cred că îşi pot securiza anumite posturi încălcând regulile, cât şi pe cei care îi vor ajuta: Nu vă jucaţi cu legea pentru că vor exista consecinţe", a punctat ministrul Mediului.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel