Coronavirus: Nvidia și-a redus cu 92 milioane euro previziunile pentru 2020

Compania americană Nvidia a publicat raportul veniturilor pentru anul fiscal 2020.

Compania americană Nvidia a publicat raportul veniturilor pentru anul fiscal 2020, preconizând apoi cât de mult va avea de suferit din cauza noului coronavirus, conform Engadget. Producătorul de chipseturi video a redus previziunile pentru anul fiscal 2021 cu 92 milioane euro (100 milioane dolari) din cauza impactului epidemiei.

Nvidia a renunțat la participarea sa la Congresul Mondial GSM 2020 din pricina epidemiei coronavirusului, iar mai apoi evenimentul a fost anulat cu totul. Acesta nu este singur impact tangibil al virusului asupra industriei, totuși.

Efect asupra tuturor

 (w670)

Apple a trebuit să închidă toate magazinele din China, dintr-o „abundență de precauție". Și, cum multe alte companii de tehnologie au fabrici în China, producțiile au fost afectate în mod general. Epidemia a rezultat în întârzierea producției și livrării de Nintendo Switch în Japonia.

În restul raportului, Nvidia a subliniat că veniturile sale pentru anul fiscal 2020 au fost de 10,07 miliarde euro, cu 7% mai puțin decât anul trecut. Cu toate acestea, ultimul trimestru al anului trecut a adus 2,87 miliard euro, cu 41% mai mult față de aceeași perioadă a anului anterior. Vânzările au fost pozitive datorită tehnologiei și produselor axate către gaming și interesul gamerilor lumii către AI.

Te-ar putea interesaIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2020 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.23