CORA, precizare în scandalul apei nocive

Cora României a transmis o precizare după ce DC News a publicat următoarea știre: Descoperire șocantă: Apa nocivă, din nou în vânzare la Cora.

"Cora Romania a retras de la comercializare, preventiv, pentru siguranta consumatorilor, lotul de apa plata winny, imediat ce am aflat ca ar putea exista o problema. Prin urmare, nu s-a pus problema retragerii de la comercializare, de catre ANPC, a produsului respectiv, acesta nemaiexistand la raft la momentul controlului.
De asemenea, am prelevat si noi probe din lotul respectiv, dar si din mai multe loturi, pe care le-am trimis spre verificare la un alt laborator acreditat.

In plus, in prezent este in desfasurare actiunea de retragere a tuturor loturilor de apa plata winny, pentru a preintampina orice posibila abatere de la calitate.

Cora verifica periodic toate produsele si mai ales marcile proprii, pentru ca preocuparea noastra principala este sa le oferim consumatorilor produse conforme cu normele de siguranta alimentara, la preturi convenabile.

Cora Romania isi asigura clientii si pe consumatori ca intreprinde toate masurile care se impun pentru ca produsele pe care le pune in vanzare sa respecte cu strictete normele de siguranta alimentara", a transmis Cora României.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel