Comedia "Mame bune și nebune", de vineri, în cinema

Scenariştii filmului "Marea Mahmureală" aduc pe marile ecrane, din 29 iulie, comedia nonconformistă "Mame bune şi nebune", în care actriţele Mila Kunis, Kristen Bell şi Annie Mumolo sunt hotărâte să renunţe la prejudecăţi, în favoarea distracţiei.

O producţie distribuită de Freeman Entertainment, filmul "Mame bune si nebune" a avut deja avanpremiera în România, prilej cu care le-a oferit o experienţă unică fanilor şi vedetelor care au avut ocazia să asiste la prima proiecţie a filmului.

Amalia Enache, Ioana Ginghină, Nicole Cherry, Roxana Iliescu, Cristina Cioran, Claudia Pavel, Irina Mohora, Ana-Maria Barnoschi, Kamara şi Dan Cruceru sunt doar câteva dintre celebrităţile care au salutat lansarea filmului "Mame bune şi nebune" pe marile ecrane. Participantele la eveniment au avut parte de momente de răsfăţ şi deconectare, asigurate de profesioniştii de la Beauty One, lider pe piaţa de înfrumuseţare din România, oferind servicii şi produse profesionale la cele mai înalte standarde.

(w670)

Acţiunea filmului "Mame bune şi nebune" ne-o prezintă în prim plan pe  Amy (Kunis), cea care aparent are o viaţă perfectă: o căsnicie fericită, copii isteţi, o casă minunată şi o carieră în ascensiune. Cu toate acestea, munceşte mult, se ocupă de gospodărie şi este pe punctul de a ceda nervos din cauza epuizării. Sătulă să respecte toate regulile impuse de societate, aceasta face echipă cu alte două mame depăşite de realitate, în misiunea de a se elibera de responsabilităţile convenţionale. Acţiunile lor iresponsabile, nepotrivite pentru orice mamă, aduc trioul de belea în conflict deschis cu grupul mamelor perfecte de la şcoală şi reprezentanta acestora. Rezultatul va stârni hohote de râs...

Un film distribuit de Freeman Entertainment, comedia "Mame bune şi nebune" are premiera la cinema din 29 iulie 2016. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel