Cod Fiscal. Olguța Vasilescu: Lătrători în jurul lui Victor Ponta

Lia Olguța Vasilescu, ministrul Muncii, a declarat, la Antena 3, că la proiectul de modificare a Codului Fiscal au lucrat aceleași persoane cu care Victor Ponta a colaborat în 2015. Aceasta a discutat despre contestatarii celor două proiecte.

”În momentul în care guvernul Ponta a venit cu Codul Fiscal din 2015, în spațiul public, au fost fix aceiași lătrători care au spus: ”O să se prăbușească România. Nenorocire. Relaxare fiscală, de ce asta?”, a spus ministrul Muncii.

Întrebată cine sunt lătrătorii la care se referă, aceasta a răspuns: ”La diverși, culmea este că s-au aliat cu Victor Ponta. La partide de opoziție, tot felul de analiști financiari care spun tot felul de aberații zilnic, în fine. (...) S-a spus atunci că Codul Fiscal de pe vremea guvernului Ponta va duce România în cap, fiindcă au scăzut fiscalitatea și nu o să mai fie atâtea încasări la buget. Care a fost reversul? 11 milioane în plus colectate la bugetul de stat, pentru că s-a făcut o relaxare fiscală. S-a făcut pe guvernarea lui și e un lucru foarte bun pe care îl felicităm. Fix aceiași au lucrat, Darius Vâlcov este unul dintre ei.”, a mai spus Lia Olguța Vasilescu.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel