Citeşte mesajele şterse de pe Whatsapp, în câţiva paşi simpli

Fotografie de la Anton, Pexels
Fotografie de la Anton, Pexels

Mesajele şterse de pe Whatsapp pot fi recitite.

Dacă ai un telefon cu Android 11 sau mai nou, atunci poţi recupera mesajele care au fost şterse într-o conversaţie pe Whatsapp, prin funcţia Notification Historiy. 

Concret, trebuie să mergi la Setări, să selectezi Apps and notifications, apoi Notifications şi Notifications History. După asta, trebuie doar să apeşi "Use Notification History, iar meniul va afişa ulterior un jurnal cu toate notificările primite de telefonul tău, care va include şi toate mesajele Whatsapp dinainte de a fi şterse. 

Alte funcţii ascunse ale Whatsapp, indicate de Chat GPT

Mesaje înșirate: poți să inserezi spații goale sau să folosești caractere precum underscore (_) sau simbolul tilde (~) pentru a crea un efect de mesaje înșirate în conversațiile WhatsApp.

Schimbarea fontului: poți să îți schimbi fontul în conversațiile WhatsApp prin utilizarea de caractere speciale la începutul și la sfârșitul cuvintelor. De exemplu, pentru a folosi fontul monospace, adaugă trei caractere invertite (`) înainte și după cuvânt.

Citirea mesajelor șterse: există o aplicație numită Notification History pentru Android care îți permite să vezi mesajele șterse din WhatsApp, dacă ai permisiunile adecvate de acces.

Crearea de link-uri de chat: poți să creezi un link de chat personalizat pentru a invita prietenii să se alăture unei conversații WhatsApp. Apasă pe numele grupului sau al persoanei din partea de sus a conversației, selectează "Link către chat" și apoi trimite linkul creat.

Împărțirea locației în timp real: poți să împarți locația ta în timp real cu un prieten prin selectarea opțiunii "Împarte locația în timp real" în meniul "Locație" din conversația respectivă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel