Urmărește emisiunea live


CHEFI LA CUȚITE SEMIFINALĂ 2017. Cine sunt MARII FINALIȘTI

Semifinala ”Chefi la cuțite” are loc în seara de 1 mai. În 2 mai, are loc MAREA FINALĂ. Vor fi două ediții pline de strălucire, emoții fără limite, mâncare delicioasă, lacrimi de supărare, orgolii, dar și bucurie, toate își vor găsi locul în meniul celor două ediții care încheie cel de-al treilea sezon ”Chefi la cuțite”.    

UPDATE luni, 2 mai, ora 21:00: Nina Rus este prima concurentă care a fost eliminată marți, 2 mai. Cel de-al doilea concurent eliminat a fost Iulian Mitea. În ultimul rând, Dihn Thi Binh Minh a fost eliminată.


FINALIȘTII CHEFI LA CUȚITE SUNT: Gianny Bănuță, George Manole și Giovanni Popa. Votați AICI cine credeți că va câștiga Chefi la cuțite 2017.

Știrea inițială:

-----

CHEFI LA CUȚITE SEMIFINALĂ 2017.  A treia probă a semifinalei s-a desfășurat în seara de luni, dar abia marți seară se vor afla finaliștii, în seara FINALEI. 

CHEFI LA CUȚITE SEMIFINALĂ 2017. După a doua probă din semifinale, au fost eliminați Lorant Erdei și Silviu Briceag. 

CHEFI LA CUȚITE SEMIFINALĂ 2017. După prima probă din semifinale, au fost eliminați Angi Cobut din echipa lui chef Scărlătescu, și Andrei Căldăraru, din echipa lui Florin Dumitrescu. 

CHEFI LA CUȚITE SEMIFINALĂ 2017. Patru jurii din domenii foarte diferite vor fi invitate pe parcursul probelor din semifinală și finală pentru a juriza farfuriile. Edițiile care încheie sezonul vor fi pline de surprize.

(w670)

CHEFI LA CUȚITE SEMIFINALĂ 2017. Semifinaliștii vor fi supuși la trei probe. Vor fi cele mai grele încercări din concurs pentru Silviu Briceag și George Manole din echipa verde a lui chef Bontea, Nina Rus, Andrei Căldăraru și Giovanni Popa din echipa portocalie a lui chef Dumitrescu și Iulian Mitea, Gianny Bănuță, Lorant Erdei, Angi Cobuț și Dihn Thi Binh Minh din echipa mov a lui chef Scărlătescu.

(w670)

CHEFI LA CUȚITE SEMIFINALĂ 2017. În această etapă a show-ului cei trei chefi nu îi mai coordonează din bucătărie, ci doar de la distanță, iar fiecare semifinalist va găti pe cont propriu. Cele trei probe de semifinal, la sfârșitul cărora numai trei concurenți vor intra în marea finală de marți, 2 mai, sunt diferite și surprinzătoare: mâncare fine dining pentru artiști – compozitori, designeri, bloggeri cunoscuți și oameni din modă, mâncare românească reinterpretată jurizată de simpaticele doamne de vârsta a treia care au mai fost în show – coana Mița, tanti Didina, doamna Ioana și doamna Lucia, dar și farfurii impuse la care vor degusta foști concurenți și câștigătorii primelor două sezoane.

(w670)

CHEFI LA CUȚITE SEMIFINALĂ 2017.  Chef Dumitrescu se va enerva la culme și va arunca cu farfurii în platou, scos din fire de colegul Scărlătescu. „Omul ăsta e imposibil", va izbucni Florin, „cum îl prinde pe un concurent că e de altă culoare, cum dă cu pietre în el. De-aia m-am enervat. Toți sunt buni, că de-aia au ajuns aici", va încheia acesta.

(w670)

CHEFI LA CUȚITE SEMIFINALĂ 2017. Cu umorul caracteristic, chef Bontea va alege ironia drept armă și o va îndrepta tot către Cătălin: „Până acum erai cel mai bun bucătar român, acum ești cel mai iubit."

(w670)

CHEFI LA CUȚITE SEMIFINALĂ 2017. La rândul său, chef Scărlătescu va recunoaște că nu a fost cel mai plăcut coleg pe parcurusl acestui sezon, dar că se simte încolțit de cei doi colegi ai lui, care probabil simt amenințarea echipei mov.

(w670)

CHEFI LA CUȚITE SEMIFINALĂ 2017. Cine pleacă din semifinale, dar mai ales cine intră în marea finală, la care vor juriza cei mai cunoscuți și apreciați bucătari din România, telespectatorii Antena 1 află luni și marți, pe 1 și 2 mai, de la 20.30, în ultimele două ediții „Chefi la cuțite" din acest sezon.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel