”CHEFI LA CUȚITE”, Antena 1, ELIMINARE 21 noiembrie 2017: SEMIFINALIȘTII

Irina Constantin / 21 noi 2017 / 19:42 Salveaza PDF Comentarii
Descriere foto:

Din sute de concurenți chefii au ales doar 18, iar acum cei 11 bucătari rămași în competiția culinară a momentului și-au ascuțit cuțitele pentru ultima confruntare pe echipe a acestui sezon. 

”CHEFI LA CUȚITE”, Antena 1, ELIMINARE 21 noiembrie 2017: Monica din echipa verde părăsește competiția înainte de semifinală. 

”CHEFI LA CUȚITE”, Antena 1, ELIMINARE 21 noiembrie 2017: Cosmin și Monica sunt ultimii doi ca punctaj. Ambii sunt din echipa verde. Cosmin a fost salvat și merge în semifinală.  

”CHEFI LA CUȚITE”, Antena 1, ELIMINARE 21 noiembrie 2017: Mihai (Linguriță), din echipa mov, este semifinalist. Angie este, de asemenea, salvată. Și Florin este salvat și a ajuns în semifinale. Lui i-a fost adresat un sfat: ”Ar trebui să te concentrezi pe farfuriile tale”. 

(w670)

Mihai (primul de la dreapta la stânga), Angie (mijloc)

”CHEFI LA CUȚITE”, Antena 1, ELIMINARE 21 noiembrie 2017:  Ionuț, din echipa verde, a lui chef Bontea, este al patrulea semifinalist. Andrei este al doilea semifinalist, tot din echipa verde. Samir a fost salvat de un singur punct. 

Monica părăsește competiția

(w670)

Andrei (al treilea de la stânga la dreapta), Ionuț (al doilea de la dreapta la stânga), Samir (primul din stânga spre dreapta)

”CHEFI LA CUȚITE”, Antena 1, ELIMINARE 21 noiembrie 2017: SEMIFINALIȘTIIPrimii semifinaliști sunt cei din echipa portocalie a lui chef Florin Dumitrescu: Silvian, Irina și Mihai. 

(w670)

(w670)

”CHEFI LA CUȚITE”, Antena 1, ELIMINARE 21 noiembrie 2017: SEMIFINALIȘTII. Cei trei chefi au mari emoții, pentru că numele bucătarilor care i-ar putea reprezenta în ultimele două etape ale sezonului 4 va fi dezvăluit. ,

”CHEFI LA CUȚITE”, Antena 1, ELIMINARE 21 noiembrie 2017: SEMIFINALIȘTII. `Ultimul battle, wow.. Dă Doamne să rămân cu cinci! Am cinci concurenți și îmi doresc să rămân cu ei!`, afirmă chef Bontea, care din punct de vedere numeric este în topul clasamentului.

”CHEFI LA CUȚITE”, Antena 1, ELIMINARE 21 noiembrie 2017: SEMIFINALIȘTII. La bancul de lucru alăturat, chef Dumitrescu nu își pierde încrederea, pentru că cu doar trei bucătari a reușit să câștige trei confruntări pe echipe, chiar și în momentele în care toți își pierduseră încrederea: `Am trei battle-uri câștigate, Bontea are două, Scărlătescu niciuna. Cea mai mare frică a mea este să nu câștige Bontea, indiferent de probă, ca să nu fim la egalitate.`, mărturisește conducătorul portocalei mecanice.

”CHEFI LA CUȚITE”, Antena 1, ELIMINARE 21 noiembrie 2017: SEMIFINALIȘTII. Pentru chef Scărlătescu, ultimul battle este un motiv perfect să strălucească alături de echipa mov, cu care nu a câștigat nicio probă până în acest moment: `Urmează ultimul battle așa că este ultimul moment în care ne putem exprima. Nu trebuie să le dăm nicio urmă de speranță colegilor din celălate echipe că azi nu vor ajunge la duel.`

[citeste si]

”CHEFI LA CUȚITE”, Antena 1, ELIMINARE 21 noiembrie 2017: SEMIFINALIȘTII. Emoțiile nu se risipesc nici în rândul bucătarilor, care realizează presiunea enormă a probei din această seară: `E un sentiment incredibil, vreau să fiu printre ultimii. Eu chiar sunt capabil să merg mai departe.`- sunt cuvintele pe care Samir Fareș, din echipa lui chef Bontea, le va folosi ca motivație în cea de-a opta confruntare.

”CHEFI LA CUȚITE”, Antena 1, ELIMINARE 21 noiembrie 2017: SEMIFINALIȘTII. La fel de determinată este și Bad Angie, din echipa mov, care este convinsă că va fi singura fată din semifinală.

”CHEFI LA CUȚITE”, Antena 1, ELIMINARE 21 noiembrie 2017: SEMIFINALIȘTII. În seara aceasta numele semifinaliștilor va fi dezvăluit, după o confruntare de foc în care fiecare dintre ei se va înverșuna să transpună în farfurie tot ce a acumulat pănâ în acest moment, iar telespectatorii se vor bucura de toate acestea de la ora 20:00, doar la ”Chefi la cuțite”.

dezbaterea GDS despre legile justițieiTe-ar putea interesa
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?


Copyright 2018 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.25