Chef Florin Dumitrescu: Puteți să comentați cât vreți, nici nu mai contează

Chef Florin Dumitrescu a vorbit despre concurenții pe care i-a călăuzit în emisiunile culinare și care astăzi fac performanță în lumea gastronomică.

"Sunt cativa concurenti, pe care i-am jurizat prin concursurile si emisiunile culinare de la tv, de care voi fi mandru toata viata! Fie ca vorbim de Alex Petricean, Alexandrescu Bogdan, Sidia Sissoko, Alexandru Cirtu, Dorin Mandache, Mimi Nicolae, Jesica Zamfir, Aida Parascan, Alexandru Constantin Hora, Victor Nemes, Mihai Toader, Cristian Nistor Zubizarreta, Cristina Ionita, Rausche Valentina, Lucian Bostan, Florin Cristian Voicu, Geta Ciocarlan, Mircea Farcas, Daniel Ardelean, Mihali Cristian George, Popic Giovanni, Szucs Adrian Ioan Cristian Serb, Manole George, Mitea Iulian, Alexandru Catalin Balan, Gianny Bănuță.

Oricare dintre cei enumerati mai sus reusesc sa faca fata la orice nivel. Unii exceleaza in anumite ramuri ale gastronomiei, altii in altele, dar toti sunt uniti de aceeasi pasiune comuna, bucataria / mancarea / gastronomia, puteti sa ii spuneti cum vreti! Ma bucur sa vad ca Mihali este pe punctul de a reprezenta Romania la un concurs in Franta. Puteti sa comentati cat vreti despre prestigiul acestui concurs in Romania, nici nu mai conteaza, baiatul asta face un efort si isi dedica timp sa faca ceva ce ii place și ne reprezintă pe noi, romanii. Ce sa va mai spun? Ca D'Artagnan deschide restaurantul care lipseste din piata romaneasca?

[citeste si]

Sau ca Siso e demult in piata cu ceva frantuzesc de calitate? Sau ca Dexter este pe punctul de a deveni un foodstylist asa cum trebuie? Sau Cartu care face vizualizari multe cu emisiunile online?

Oameni dragi, care urmariti aceasta pagina, va rog sa intelegeti ca pasiunea este cea care ne mana in lupta si sunt sigur ca mult criticata emisiune culinara din a carei juriu fac parte va da si in acest sezon niste oameni cu care lumea gastronomiei se va mandri prin tara sau lume. Asta, bineinteles, dupa ce multi ii vor fi criticat destul, blamandu-i ca au sarit niste etape venind într-un show culinar si ca nu isi merita locul!

Daca vreti sa va mai bucurati de surprize placute de genul celor enumerati mai sus, urmariti sezonul 4 din Chefi la Cutite, singura emisiune culinara care se mentine in top 5 emisiuni de succes dintre toate producțiile și canalele TV.

P. S. Daca vreti sa vedeti farfurii de Michelin, urmariti cand se va deschide Maize in Bucuresti (unde este chef sau sef cum vreti voi, Alex Petricean), pe cuvant de bucatar!

Si da, in ciuda a ceea ce crede toată lumea, noi, cei cativa chefi care mai suntem prin peisajul acesta al televiziunilor (nu cred că e cazul sa ii mai enumăr) suntem prieteni/amici intre noi și ne respectam", a fost mesajul transmis de Chef Florin Dumitrescu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel