CEx PSD: Lucian Șova, ministrul Comunicațiilor, respinge restructurarea Guvernului

Lucian Șova, ministrul Comunicațiilor și Societății Informaționale a declarat faptul că susține convocarea de urgență a CEx-ului, pentru a fi analizate propunerile lui Mihai Tudose, în ceea ce privește restructurarea Guvernului, precizând faptul că numai partidul poate soluționa disputele privind guvernarea.

 

 

Lucian Șova, ministrul Comunicațiilor este un susținător al inițiativei de convocare a CEx-ului, iar vizavi de inițiativa de restructurare a lui Tudose, ministrul se poziționează împotrivă.

`„Susțin convocarea de urgență a CEx, iar cel mai bine ar trebui să fie luni (15 ianuarie 2018 – n.n)”, a declarat ministrul Lucian Șova, pentru Ziarul de Bacău. Scopul principal este „tranșarea problemei privind restructurarea Guvernului”. Referitor la intenția premierului Tudose de a schimba structura Cabinetului, ministrul băcăuan a afirmat că „dacă ceva merge nu ar trebui stricat”.

În opinia ministrului Lucian Șova, partidul are tot dreptul să ia decizii referitoare la Guvern: „Apreciez că doar PSD, în orice condiții, are singurul și cel mai legitim cuvânt în tranșarea oricăror probleme privind guvernarea, numirile și revocările membrilor Guvernului. Partidul are un program de guvernare și are dreptul să evalueze îndeplinirea acestuia și performanțele Executivului”`, notează Ziarul de Bacău.

[citeste si]

 

Tudose: „Eu vreau un guvern mai suplu"

„Un Guvern cu 28 de ministere e cam mult. Eu mi-aș dori să înceapă cu 1. Că-s 11, că-s 19, să înceapă cu 1. S-au creat de-a lungul timpului o mulțime de pui. Le-aș dori comasate la loc. Eliminăm birocrația. Să limităm cheltuielile, să eficientizăm actul administrației publice (...) Eu vreau un guvern mai suplu. Să nu mai alerge cetățeanul (...) Eu nu fac parte din nicio tabără, din niciun trib, sunt membru PSD. Eu m-am angajat la debirocratizare. Dacă deranjează şi unii nu sunt de acord şi speculează că sunt tabere, ce să fac? Să spun că nu e bine ce gândesc. Stau în funcţie atât timp cât simt că fac bine. Dacă nu mai simt, mă duc acasă", a declarat Tudose pe 10 ianuarie, la Antena 3.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel