CEO-ul Tinder, PONT înainte de Valentine's Day. Secretul pentru a-ți găsi sufletul pereche în aplicația de dating

CEO-ul Tinder, PONT înainte de Valentine's Day. Secretul pentru a-ți găsi sufletul pereche în aplicația de dating / Foto: Pixabay, de Solen Feyissa
CEO-ul Tinder, PONT înainte de Valentine's Day. Secretul pentru a-ți găsi sufletul pereche în aplicația de dating / Foto: Pixabay, de Solen Feyissa

CEO-ul Tinder a dezvăluit care este secretul pentru a-ți găsi persoana potrivită în aplicația de dating.

Nu este o sarcină ușoară să încerci să stabilești dacă te-ai potrivit sau nu cu o persoană necunoscută examinând doar câteva fotografii ale acestuia. Tocmai din acest motiv, CEO-ul Tinder a oferit recent un pont pentru cei care încearcă să-și găsească sufletul pereche în aplicația de dating, scrie LadBible.

„Sfatul pe care l-aș da oricui, dacă vrei să găsești o potrivire pe Tinder, investește timp în completarea profilului tău, adăugă unui videoclip, lucruri de genul acesta, aceasta te va ajuta cu adevărat să ieși în evidență și să le oferi oamenilor o confirmare despre cine ești cu adevărat”, a spus Renate Nyborg, CEO Tinder.

De multe ori, oamenii se pot gândi prea mult la abordarea lor față de întâlniri. Este un câmp minat. Lucrurile pot degenera foarte rapid în ceva nu tocmai plăcut. Cu cât abordarea este mai simplă și mai sinceră cu atât are mai multe șanse să funcționeze.

Escrocherie de Valentine's Day. Infractorii cibernetici intensifică răspândirea de e-mailuri care pretind că vin din partea unor femei în căutarea partenerilor

Specialiştii Kaspersky raportează o intensificare a atacurilor digitale, prin care sunt colectate şi expuse public date personale ale utilizatorilor ce accesează aplicaţii şi site-uri de dating online (doxing). 

'Cantitatea de informaţii pe care o împărtăşim online este în creştere, iar acest lucru este valabil mai ales în ceea ce priveşte întâlnirile online - întrucât căutarea dragostei necesită anumite confesiuni despre viaţa personală pentru a stabili o conexiune emoţională. Amploarea acestui schimb de informaţii a făcut ca unii utilizatori să devină victime ale atacurilor digitale, cum ar fi doxing - colectarea şi expunerea publică, online, a datelor personale.'

'În zilele premergătoare Valentine's Day 2022, Kaspersky raportează o intensificare a escrocheriilor legate de acest subiect şi încurajează utilizatorii aplicaţiilor şi site-urilor de dating online să-şi protejeze datele şi să-şi asigure confidenţialitatea digitală', se arată într-o analiză publicată miercuri.

Un studiu Kaspersky relevă faptul că primele cele mai populare cinci aplicaţii de dating şi-au îmbunătăţit protocoalele de criptare şi au început să acorde mai multă atenţie confidenţialităţii utilizatorilor. Astfel, pentru a păstra datele în siguranţă, administratorii acestor aplicaţii au introdus versiuni plătite, care permit utilizatorilor să-şi specifice manual locaţia sau să estompeze fotografiile, de exemplu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel