Ceaiul crește cu 27% șansele ca o femeie să rămână însărcinată

Consumul a două cești de ceai verde sau ceai negru pe zi crește cu 27% șansa ca o femeie să rămână însărcinată.

Cercetarea a fost realizată pe 3600 femei voluntare care își doreau un copil, scrie Daily Mail. Potrivit acestui studiu, s-a observat că probabilitatea ca o femeie care bea ceai să rămână însărcinată este cu 27% mai mare față de una care nu consumă această băutură.

De asemenea, același studiu a arătat că pentru femeile care beau de două ori pe zi cola sau alte băuturi carbogazoase, șansa de a rămâne însărcinată este cu 20% mai mică decât în cazul femeilor care nu beau aceste băuturi nocive organismului.

Citește și: Ceaiul de sunătoare, soluție pentru boala viitorului

Coordonatoarea echipei care a realizat studiul, profesorul Elizabeth Hatch de la Universitatea Boston, a declarat ca s-a dorit măsurarea efectelor consumului de cofeină în rândul femeilor care încearcă să rămână însărcinate. Cele 3.600 de participante voluntare la studiu au fost monitorizate timp de un an, iar vârsta medie a femeilor studiate era de 28 de ani.

„Ceaiul conține numeroși antioxidanți care sunt benefici fertilității femeilor și bărbaților. Dar sunt de părere că femeile care își doresc un copil nu trebuie să bea ceai în exces, totul trebuie făcut cu moderație”, a mai explicat Elizaberh Hatch.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel