Ce trebuie să faci în noaptea de Revelion 2021. Așa vei alunga răul din casa ta

În noaptea de Revelion, există câteva obiceiuri de care nu ar trebui să uitați. Iată cum se poate alunga tot rău din casă. 

În noaptea de Revelion mâncaţi 12 boabe de struguri, unul câte unul, când se scurg ultimele secunde ale anului 2020, punându-vă câte o dorinţă pentru fiecare dintre ele. Dorinţele trebuie ordonate în şiruri de patru: patru pentru trup (obiecte materiale), patru pentru minte (chestiuni emoţionale) şi încă patru de ordin spiritual, scrie viva.ro.

Se spune că este bine să puneţi în paharul cu șampanie cu care ciocniți la miezul nopții de Revelion un obiect de aur. Adăugând şi un obiect de aur, metal nobil şi pur, încorporăm energia Soarelui, arhetipul masculin prin excelenţă și vom avea parte de bogăție în noul an.

Chiar în momentul în care începe ziua de 1 ianuarie, deschideţi uşa de la intrarea şi închideţi-o cu putere la loc. Repetaţi gestul de trei ori – aceste acţiuni alungă răul din locuinţă.

Aprindeţi o lumânare roșie (roşu însemnând armonie, vigoare şi putere) imediat ce a început ziua de 1 ianuarie 2021 şi puneţi-vă trei dorinţe. Lăsaţi luminarea să ardă până la capăt.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play
DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel