EXCLUSIV  Cazul microfoanelor. Carmen Dan, greșeală majoră: Catastrofă

Ministrul de Interne, Carmen Dan, a greșit când a anunţat, miercuri seară, prin telefon, la televizor, că a găsit în apartamentul închiriat în care locuieşte un dispozitiv de înregistrare.

De ce? Pentru că întotdeauna, protecția ministrului de Interne a fost asigurată doar de servicului de protecție internă al MAI, celebrul "Doi și-un sfert".

Prin această ieșire publică de miercuri seară, Carmen Dan a arătat că serviciul de protecție al MAI, aflat fiind în subordinea sa, nu își face treaba.

"A intrat într-o catastrofă de imagine", a zis jurnalistul Val Vâlcu.

În plus, Carmen Dan a greșit că a intrat prin telefon, la televizor, în direct, să se plângă ca un om oarecare că este spionată când tocmai ea conduce structura care trebuia să o protejeze.

[citeste si]

Ieșirea de miercură seară a făcut de râs MAI deoarece Carmen Dan este protejată tocmai de Direcția Generală de Informații și Protecție Internă, un serviciu al Ministerului Afacerilor Interne. Vorbim despre o catastrofă de comunicare, dat fiind că acesta se află în subordinea ministrului Carmen Dan. Social-democrata, dacă serviciul și-ar fi făcut treaba, ar fi trebuit să vină și să spună, într-o conferință de presă, că Direcția Generală de Informații și Protecție Internă a găsit microfonul respectiv.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel