Urmărește emisiunea live


Caut lebăda neagră. Găsitorului, recompensă!

Cu doar cateva zile inainte de alegeri una din tabere cauta cu disperare sa provoace un eveniment emotional care sa rastoarne poza din sondaje! 

Graba si panica sunt insa atat de mari incat oamenii nici macar nu se mai feresc sa-si devoaleze planurile! Daca in alte situatii baietii din spatele unor competitori pregateau in secret lansarea proiectilelor astia sunt in stare sa dea si anunt la ziar: Caut lebada neagra.Gasitorului, recompensa!

Exact acest lucru s-a intamplat marti cu Dacian Ciolos. Sa disecam putin planul esuat! Fix in ziua in care urma sa vina la Antena 3 la Sinteza Zilei, domnul prim ministru se duce la GDS unde se intampla, in ordine, urmatoarele evenimente. Mai intai nu este lasata sa intre la dezbateri echipa acelui post TV dar in acelasi timp organizatorii se asigura ca va fi semnal video si audio disponibil pentru ca toti sa poata vedea si auzi ce urma sa se intample acolo, inclusiv telespectatorii Antenei 3! Fara acest detaliu important totul ar fi fost degeaba!

Urmeaza supararea bine exersata a lui Liiceanu pe Ciolos pentru ca acesta a acceptat sa mearga la aia la interviu, vestitul intelectual fiind ce care lanseaza si termenul de "mocirla". Departe de a incerca sa iasa elegant din situatie, Ciolos se agata pur si simplu de cuvantul respectiv si elaboreaza: "Eu sunt agronom si am invatat ca sunt plante care cresc in mocirla , dar nu poti sa-ti faci bine meseria daca nu te cobori in mocirla. Sigur, iti iei cizme de cauciuc sau faci dus dupa aceea, dar tot trebuie sa cobori in mocirla".

[citeste si]

In viziunea regizorilor toata povestea asta pusa in scena pentru a genera tensiune urma sa deschida calea pentru doua variante, ambele folositoare personajului in cauza si gruparii politice din spatele sau daca acestea ar fi reusit! Fie interviul ar fi fost anulat de gazde ca urmare a insultelor de neacceptat fie emisiunea ar fi avut loc dar episodul de la GDS urma sa-i confere lui Ciolos imaginea de om curajos care se duce cu tupeu peste lup in barlog si face ordine in casa dusmanului! Prima varianta i-ar fi oferit posibilitatea sa se victimizeze pe modelul interviului nedifuzat de la TVR cu diferenta clara ca la Antena 3 era vorba despre o audienta uriasa in timp ce la televiziunea publica si daca ar fi fost difuzata, emisiunea ar fi fost practic in clandestinitate!

Cealalta varianta era o schema de tip Traian Basescu. Va mai amintiti frazele acestuia cu "n-am venit pentru postul de televiziune, am venit pentru telespectatori" sau "nu discut cu dumneavoastra , eu discut cu telespectatorii"? Nu e de mirare ca acesta este modelul din moment ce pana si echipa de campanie a domnului Ciolos vine de la fostul presedinte!

Ceea ce urma sa fie un moment emotional care sa rastoarne eventual lucrurile s-a transformat in inversul scopului urmarit pentru ca asta-i personajul si, vorba zicalei, " de unde nu e , nici Dumnezeu nu cere"! Dupa interviul de marti seara oamenii au putut constata ceea ce cu siguranta "expertii" de imagine din jurul domnului prim ministru nu si-ar fi dorit in veci sa se afle si anume ca imparatul e gol!

Cu alte cuvinte, Dacian Ciolos s-a aruncat ca un leu si a cazut ca douazeci si cinci de bani! 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel