Câţi bani cheltuiesc vedetele din România pe pantofi (P)

cod reducere
cod reducere

Oricine iubeşte pantofii, iar motivele sunt uşor de înţeles. Aceştia sunt o componentă esenţială oricărei ţinute, care contribuie la atitudine, stil şi încrederea în sine. O pereche de pantofi poate transforma orice ţinută banală într-una spectaculoasă, iar vedetele din România ştiu foarte bine acest lucru.

Fie că e vorba de bărbaţi sau femei, o mare parte din personajele mondene se mândresc cu pantofii pe care îi poartă, unii dintre ei dezvoltând o adevărată obsesie pentru încălţăminte, ceea ce îi face automat să cheltuie sume exorbitante fără să stea prea mult pe gânduri.

Ce vedete din România au pantofi scumpi în garderobă?

Deşi se pot achiziţiona pantofi cu vouchere de reduceri, nu toate vedetele din România par să se uite la bani atunci când vine vorba de încălţăminte. Multe dintre acestea au colecţii impresionante de pantofi, care valorează zeci de mii de euro şi la care nu ar renunţa niciodată. Pasiunea pentru pantofi, dar şi dorinţa de a rămâne în pas cu moda le motivează pe vedete să cheltuie sume importante pe încălţăminte.

Printre vedetele care se declară îndrăgostite de pantofi se număra Ilinca Vandici, Oana Sârbu, Andreea Raicu şi Gabriela Cristea. Andreea Bălan a declarat că deţine în garderoba ei o pereche de cizme pentru care a scos din buzunar 900 de euro. Mihaela Rădulescu a fost surprinsă purtând în cadrul unei emisiuni o pereche de pantofi al căror preţ este estimat la 590 de euro. O altă vedetă pasionată de pantofi este Delia, care a cheltuit pe una din perechile sale de sandale o mie de euro.

Multe dintre vedete din România au devenit un model pentru fanii lor, care vor să le adopte stilul. Totuşi, nu oricine este dispus să dea sute de euro pe o singură pereche de încălţăminte, iar cei care vor să aibă pantofi la modă şi să fie în tendinţe pot să folosească un cod reducere epantofi.

Vedetele din România poartă pantofi la reducere?

În ciuda aparenţelor, există şi vedete care nu ar scoate niciodată din buzunar asemenea sume pentru încălţămintea pe care o poartă. Una dintre vedetele din România care s-a dovedit a fi cumpătată în ceea ce priveşte achiziţiile în materie de pantofi, este bine cunoscutul personaj Răzvan Simion. Prezentatorul emisiunii Neatza a purtat recent o pereche de adidaşi comozi, care l-au costat în jur de 300 de lei. Aceasta este o sumă modică pentru un personaj atât de cunoscut, aşa cum este prezentatorul matinalului de la Antena 1.

Oricine îşi poate achiziţiona adidaşi la acest preţ, folosind cupoane de reduceri sau căutând un preţ potrivit pentru bugetul lor. Pe reţelele de socializare, în special pe Instagram, unii influenceri postează periodic astfel de coduri ce pot fi utilizate de oricine în diferite magazine online de încălţăminte.

Chiar şi cu cele mai mici bugete se pot achiziţiona pantofi de calitate, care să corespundă cu tendinţele curente. Investiţiile în pantofi sunt importante pentru cei care vor să aibă cât mai multe modele şi cât mai multe variante pentru ţinutele lor. Pasionaţii de sport vor avea o garderobă în care predomina adidaşii şi încălţămintea lejeră, în timp ce doamnele cărora le place stilul elegant şi participa deseori la evenimente importante vor prefera tocurile.

Nu în ultimul rând, potrivit Discount.ro, un spray pentru pantofi sau un deodorant spray pentru picioare şi pantofi sunt produse utile, indiferent de încălţămintea preferată, contribuind atât la întreţinerea optimă a încălţămintei pe termen lung, cât şi la confortul picioarelor.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel