Cât va costa următorul Bond din product-placement. VIDEO

În timp ce 007 va frânge oase şi inimi, ca de obicei, următorul film cu James Bond, intitulat provizoriu Bond 23, va doborî în mod cert recordul sumei încasate pentru promovarea publicitară a mărcilor care apar în cadru. E vorba despre 45 milioane USD, adică o treime din bugetul total al producţiei.

The Australian informează că studiourile MGM au semnat un acord cu Sony, distribuitorul filmului, care va strânge cele 45 milioane prin intermediul unor ambasadori de brand, care vor semna fiecare contract în parte. Tot la capitolul recorduri intră şi informaţia potrivit căreia va fi pentru prima dată când se va face reclamă şi anumitor produse chinezeşti. Totuşi, nu vă gândiţi la ce se poate cumpăra ieftin şi repede din complexul Dragonul Roşu.

Dacă Sony va reuşi să adune respectiva suma, va fi dublul a ceea ce a reuşit precedentul deţinător al recordului, pelicula scifi Minority Report a lui Steven Spielberg. La vremea sa, Raportul, care îl avea pe Tom Cruise pe afiş, a strâns 20 milioane USD de la mărci ca American Express sau Lexus.

Sigur, trend-ul general sugerează o creştere a sumelor pe care firmele sunt dispuse să le investească în reclama prin film artistic, totuşi seria James Bond a fost dintotdeauna considerată foarte potrivită pentru acest tip de promovare. Astfel, BMW a reuşit, vreme de 3 filme Bond, să-l dea jos pe 007 din clasicul său Aston Martin, începând cu Golden Eye (1995). Iar Daniel Craig o seduce pe Eva Green, în Casino Royale, vorbindu-i despre ceasul său de mână Omega, scrie Realitatea.net.

Moviefone.co.uk ne pune la dispoziţie şi o scurtă istorie a promovării de produse în filmul artistic.  Merită un minut.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel