Căştigatorii Campionatului European de Snooker

Sebastian Florea / 30 iun 2018 / 14:50 Salveaza PDF Comentarii
Darren Morgan, snooker
Descriere foto: Darren Morgan, snooker

Campionatul European de Snooker, București 2018, a avut loc în intervalul 18-29 iunie și s-a bucurat de participarea a 215 jucători din 27 de țări.

La CE au avut loc următoarele competiții:

1.6 Reds snooker championship - câștigător Shachar Ruberg (Israel). El va participa la Campionatul Mondial de 6 Bile Roșii din Thailanda (sept. 2018). Au fost înscriși 61 de jucători din 20 de țări.

2. Shoot-Out snooker championschip - câștigător Darren Morgan (Țara galilor). Este un turneu inaugural cu 16 jucători din 16 țări.

3. Campionatul European Ladies - câștigătoare Wendz Jans (Belgia). Ea a câștigat acest titlu de 12 ori (consecutiv în ultimii 9 ani). Au participat 37 de jucătoare din 15 țări.

4. Campionatul European Masters (peste 40 ani) - câștigător Darren Morgan (Țara Galilor). El este fost jucător profesionist, multiplu campion european la masters. Au participat 71 de jucători din 23 de țări.

5. Campionatul European Echipe Ladies - câștigătoare echipa din Rusia formată din Anastasia Nechaeva și Polina Astakhova.

6. Campionatul European Echipe Men - câștigătoare echipa din Țara Galilor formată din Darren Morgan și Anrdew Pagett.

7. Campionatul European Echipe Masters - câștigătoare echipa din Scoția formată din Michael Philbi și Gary Thomson.

CE a avut ca director de turneu pe Peter Thomas din Țara Galilor, iar EBSA a fost reprezentată de Simon Smith, Secretarul General.

La acest CE a participat și Jason Francis, fondatorul lui Snooker Legends și World Seniors Tour (care include nume precum Jimmy White, Ken Doherty, Dennis Taylor, Steve Davis, ș.a.). El este și managerul lui Ronnie O Sullivan. Cu acest prilej a înmânat lui Darren Morgan (campionul european masters) invitația la turneul World Seniors Tour.

La ceremonia de deschidere a participat și Excelența Sa doamna Tamar Samach, ambasadoarea statului Israel în România.

Vezi şi: Ronnie O’Sullivan și-a cumpărat apartament în România

 


Te-ar putea interesa
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?


Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.26