Ronnie O’Sullivan și-a cumpărat apartament în România

Ronnie O’Sullivan, unul dintre cei mai mari jucători de snooker din istorie și care va reveni în țara noastră la începutul lunii octombrie pentru a participa la cel mai important eveniment de snooker din România, și-a cumpărat un apartament într-un compex rezidențial din Pipera potrivit unor surse citate de GSP.ro.

"Ronnie O’Sullivan și-a achiziționat un apartament în complexul Pipera Platinum Residence. Prețul pentru un metru pătrat este de o mie de euro, iar Ronnie și-a dorit enorm de mult să aibă o casă de vacanță la București", spun sursele ziarului.

De altfel, după ce a participat la București la mai multe meciuri de snooker demonstrative, Ronnie a fost fascinat de publicul și ospitalitatea de la București și și-a anunțat de mult decizia de a cumpăra o casă de vacanță în România, unde se poate relaxa alături de familie și prieteni.

Circul Globus din Bucureşti va găzdui în perioada 3-9 octombrie cel mai important eveniment de snooker din România, iar Ronnie O'Sullivan și-a câștigat deja locul pentru European Masters.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel