Castigator Chefi la cutite. Poveștile uimitoare ale celor două femei care au ratat finala

Chefi la cuțite
Chefi la cuțite

Bogdan Vandici este marele câștigător al celui de-al cincilea sezon "Chefi la cuțite". Dacă ar fi câștigat una dintre cele două femei calificate în finală, ar fi fost o premieră în cadrul emisiunii.

Cel de-al cincilea sezon a fost unul de poveste, fiindcă a avut cele mai frumoase și mai gustoase farfurii. Au fost peste 1.000 de bucătari înscriși, dar doar 220 s-au prezentat în fața chefilor. În semifinală au ajuns doar șase concurenți, iar finala a fost o bătălie dată în trei: Marlena, Cristina și Bogdan.

Au gătit contra cronometru și au încercat să demonstreze că au tot ceea ce le trebuie pentru a câștiga premiul de 30.000 de euro. În cele din urmă, Bogdan a fost declarat câștigător.

Iată poveștile celor două femei calificate în finală:

Marlena Botezatu

Marlena Botezatu a venit la emisiunea Chefi la cuțite având mari emoții! Abia în sezonul cinci, concurenta și-a făcut curaj să își încerce norocul, și bine a făcut. Are 50 de ani și este bucătar în Anglia, la propria firmă de catering. Concurenta mărturisește că nu are limite în bucătărie și este dornică să experimenteze cele mai inedite combinații de savoare în farfuriile pe care le-a pregătit în cadrul competiției. A avut un restaurant în România la care a renunțat după ce a divorțat, dar acest lucru nu a oprit-o să lupte pentru marea sa pasiune, gastronomia. A plecat în Anglia alături de cei 3 copii ai săi și acolo a început să își construiască o carieră de bucătar. A fost șef de sală în restaurante conduse de bucătari de renume, iar în prezent și-a deschis o firmă de catering ce organizează evenimente, în cadrul căreia este atât director, cât și head chef.

Cristina Pavel

Cristina Pavel este din București, iar de profesie bucătar chef. Un accident grav de mașină nu a făcut-o pe aceasta să renunțe la bucătărie. Energică și zâmbitoare, a vrut cu tot dinadinsul să ajungă în echipa lui chef Bontea, juratul său preferat. A avut propriul restaurant imediat după vârsta de 18 ani, când l-a primit cadou de la socri, însă a piedut afacerea după ce altcineva a oferit un preț mai mare pe chirie și nu și-a mai permis să plătească.

Prin intermediul emisiunii, a dorit să urce o treaptă în carieră. "Sunt chef bucătar, am doi copii și vreau să urc cât mai mult în meseria asta, pentru că o iubesc foarte mult. Voi găti mușchiuleț de porc cu bame, vreau să fac asta în memoria bunicului meu. Fac un lucru pe care-l iubesc foarte mult, iar asta se vede", spunea Cristina la preselcții.

De asemenea, atunci ea a dezvăluit că în urmă cu ceva timp a suferit un accident de mașină, dar nici acest lucru nu a ținut-o departe de bucătărie: "Lucrez de doi ani de zile, la ultimul job, dar am avut o pauză, din cauza unui accident rutier", spunea ea.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel