Urmărește emisiunea live


Calendar Blue Air, cu însoţitoare de zbor în "ipostaze senzuale"

calendar blue air
calendar blue air

Compania aeriană low-cost Blue Air va urma modelul Ryan Air, urmând să lanseze un calendar pentru 2011 în care protagonistele, fotografiate în „ipostaze senzuale“, vor fi chiar însoţitoarele de zbor ale operatorului aerian român.

"Calendarul este realizat în scop caritabil şi va apărea ca insert al unei reviste cu care am colaborat, ediţia din decembrie, urmând să fie vândut şi la bordul avioanelor Blue Air. Este primul calendar de acest gen realizat de Blue Air. Iniţial, am vrut ca pentru fiecare lună să apară o fată, însă am avut foarte multe cereri din partea stewardeselor şi ne-am oprit cu greu la 21 de fete. În calendar vom avea şi doi însoţitori de zbor. De asemenea, pasagerii vor putea vedea fotografii din timpul sedinţelor în ediţia de iarnă a revistei de bord a companiei noastre", a declarat Florentina Tatu, directorul de comunicare al operatorului aerian low-cost, citată de Mediafax.

Ea a adăugat că până acum au fost două şedinţe foto, urmând ca acestea să continue în funcţie de numărul fotografiilor realizate. Fotografiile au fost făcute într-un hangar din incinta Romaero Băneasa.

"Pentru calendarele vândute la bordul avioanelor fondurile strânse vor fi donate unor asociaţii de copii, în vederea îmbunătăţirii condiţiilor în care aceştia se dezvoltă. Urmărim şi alte canale de distribuţie la nivel naţional şi, în funcţie de acestea, vom stabili tirajul pentru calendare", a mai spus Tatu.

Blue Air, companie deţinută de omul de afaceri Nelu Iordache, este primul operator aerian din România care a lansat calendare de acest gen, compania.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel