Cadouri diferite de ”Ziua îndrăgostiților”. Cum să îți surprinzi persoana iubită

Mai este puțin până la Ziua îndrăgostiților! Ați cumpărat deja cadou pentru persoana iubită sau încă vă gândiți? Puteți opta pentru un buchet de flori, însă puteți să surprindeți cu un cadou creativ.

Se spune că drumul spre inima unui bărbat este prin stomacul acestuia. Afirmația este valabilă și pentru femei. Puteți comanda, de exemplu, cutii de biscuiți sau cutii cu alte dulciuri, ce vor fi livrate la ușa persoanei iubite (sau chiar la ușa casei tale).  

Ce e mai bun decât o cutie de gogoși înmuiate în sos de ciocolată neagră sau albă? Îi poți spune persoanei iubite: Nu pot(gogoașă) să trăiesc fără tine. Dacă dulciurile nu sunt pe gustul tău, atunci poate consideri mai potrivit un savuros buchet din... carne.

Onest, banii sunt cel mai ușor cadou de oferit cuiva. Îi lasă pe cel care îi primește să își cumpere ceea ce își dorește și nu trebuie să vă faceți griji pentru bonul cadoului. Dar să îi oferiți cuiva niște bani seamănă mai mult cu o tranzacție financiară decât cu o modalitate de a spune Te iubesc. Însă, cu un buchet din bani, puteți să oferiți cadoul într-un mod amuzant care arată că ai pus ceva efort.

Sigur, florile sunt drăguțe, dar ele nu sunt practice. Lenjeria, pe de altă parte, este ceva pe care cei mai mulți oameni o folosesc în fiecare zi. Astfel poți opta pentru un cadou care este și practic, dar și frumos.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel