Câștigător Chefi la cuțite sezon 4. Dumitrescu: Asta e treaba haterilor

Florin Dumitrescu a ajuns cu doi oameni în finala "Chefi la cuțite", sezonul 4, dar nici Mihai și nici Silvian nu au reușit să se impună.

În acest context, juratul a transmis un mesaj pentru concurenții săi.

[citeste si]

"Mihai, Silvian, baietii mei, vreau sa va multumesc pentru tot efortul depus de voi in acest sezon. Ati reusit sa pastrati traditia inceputa in sezonul 2, si anume, cele 4 battle-uri castigate si ati adus si o premiera, 2 oameni din aceeasi echipa in finala!

Sunt mandru de voi, al naibii de mandru. Nu mai ascultati in stanga si in dreapta, treaba haterilor este sa sateuiasca, iar treaba voastra este sa gatiti! Nu a fost sa fie in seara asta sa castigati, Florian Lazar si cei mai buni din doua echipe au jucat impotriva voastra si au castigat. Capul sus, sunteti buni si ati castigat respectul tuturor cu ceea ce ati demonstrat!

Si asa cum v-am invatat, sa aratam respect adversarului, hai sa il felicitam si pe Andrei Olteanu pentru castigarea finalei! Voi ati fost invingatori pentru mine si pentru multi altii!", a fost mesajul transmis de Chef Florin Dumitrescu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel