BOMBA din AVION ignorată de TOȚI! Pilot: Oamenii NU se gândesc! E frustrant

Ne place să călătorim cu avionul și, cum ne așezăm pe scaune, ne relaxăm total gândindu-ne doar la momentul când vom ajunge la destinație.

Toate bune și frumoase, doar că - trebuie să recunoasteți - mulți dintre dumneavoastră nu mai acordați atât de multă atenție explicațiilor stewardeselor în ceea ce privește securitatea, adică ce trebuie să facem noi în caz de urgență, cum ar fi în cazul unei depresurizări sau orice altceva.

Fotografiile și clipurile publicate pe Internet din timpul zborului companiei Southwest Airlines care plecase de la New York cu destinaţia Dallas, unde motorul avionului a explodat în zbor, au arătat că oamenii nu știu să folosească măștile de oxigen.

"Demonstrația procedurilor de siguranță se face la începutul fiecărui zbor, indiferent unde zburați, dar cu toate acestea, oamenii niciodată nu par interesați să le înțeleagă", a zis expertul Bobby Laurie.

Importanța procedurilor în caz de urgență

Pilotul și expertul în securitate aeriană Phil Croucher a atras atenția asupra importanței procedurilor de siguranță în timpul zborului.

"Compania aeriană nu poate face totul pentru pasageri. Și ei trebuie să aibă o responsabilitate. Chiar dacă explicațiile pot părea plictisitoare, nu vă dați seama cât este de important să știți ce trebuie să faceți în caz de urgență", a zis Phil Croucher. Specialistul mai consideră că dat fiind faptul că siguranța aeronavelor s-a îmbunățit foarte mult, pasagerii s-au relaxat în această privință și nu au nicio grijă când se urcă în avion.

"Este unul dintre cele mai frustrante lucruri. Te afli în fața unor oameni cărora le explici ce trebuie să facă pentru a se salva în caz de urgență, iar ei trimit mesaje, își fac selfie, stau cu căștile în urechi sau se uită la tine pe jumătate adormiți", a mai zis pilotul.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play
DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel