Bicicleta electrică Jeep costă doar 5.350 euro

Bicicleta electrică anunțată de Jebep într-o reclamă din timpul Super Bowl poate fi comandată anticipat.

Bicicleta electrică anunțată de Jebep într-o reclamă din timpul Super Bowl poate fi comandată anticipat, conform Engadget. Compania americană a anunțat că bicicleta va costa 5.350 de euro. Bineînțeles, bicicletele montane electrice de obicei costă dublu, însă prețul nu este deloc mic pentru e-bicicletele normale.

Mașinăria dezvoltată de QuietKat are un motor de 750W, iar suspensia Fire-Link oferă stabilitate superioară pe drumurile pline de bolovani. În plus, bicicleta are o autonomie de 65 km.

Iunie 2020, data de lansare

 (w460)

Iunie 2020 va fi data în care va putea fi disponibilă oficial bicicleta electrică, iar Jeep are așteptări mari de la noul său produs. Ca mulți alți producători auto, Jeep se dezvoltă și în alte sectoare din categoria transport, în paralel cu vânzările de autoturisme.

Vehiculul pe două roți va fi ușor de vândut cumpărătorilor de Jeep care doresc o bicicletă electronică pentru aventurile lor de la munte. Cu toate acestea, Jeep preconizează că oameni care nu au măcar mașină vor fi interesați de bicicleta electrică pentru a se aventura pe drumurile montane.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel