Bichineț, omul lui Băsescu, APLAUDĂ trecerea contribuțiilor sociale la angajat

Deputatul vasluian Corneliu Bichineţ a declarat că măsura privind trecerea contribuţiilor de la angajatori la angajaţi este una bună.

Deputatul vasluian Corneliu Bichineţ a declarat, duminică, într-o conferinţă de presă, ”Eu nu mă sperii de măsurile radicale pe care Guvernul le-a luat. Este vorba despre acea 'revoluţie fiscală', pe care preşedintele Iohannis a numit-o 'ţopăială fiscală', un termen absolut neinspirat. Am sesizat de multă vreme că foarte mulţi oameni, când merg să-şi depună dosarul de pensie, au nişte surprize colosale. Cum vine treaba asta, ca un om care a lucrat pe şantier câte 12 ore pe zi, la 65 de ani să meargă să-şi depună dosarul de pensie şi să constate că angajatorul său, care nu-i stăpânul său, nu i-a plătit dările la stat? Eu, ca om din opoziţie, nu am obtuzităţi ca să critic orice. Din punctul meu de vedere, măsura aceasta este bună”. 

Corneliu Bichineţ a subliniat că în buzunarele românilor nu se simt efectele creşterii economice anunţate de guvernanţi.

[citeste si]

”Deşi toate statisticile par a demonstra că România are o creştere economică nemaiîntâlnită nicăieri în Univers, în buzunarele românilor nu se simte acest lucru şi parcă bate vânt a pagubă”, a spus Bichineţ.

Deputatul PMP a atras atenţia asupra faptul că în ultimul timp, pe lângă majorările de preţ la alimente şi carburanţi, se înregistrează o scumpire foarte mare la lemnele pentru foc, menţionând că în acest sezon rece 'cine nu va muri de foame, va muri de frig'.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel