Bianca Drăgușanu, atac la femeile întreținute: E profitorie curată

Bianca Drăgușanu
Bianca Drăgușanu

Bianca Drăgușanu, prezentatoarea emisiunii ''Te vreau lângă mine'', nu suportă femeile întreținute. În cadrul emisiunii pe care o moderează, vedeta a făcut o declarație care a stârnit interesul unui public larg. 

Bianca Drăgușanu declară că nu suportă femeile întreținute. În cadrul emisiunii Te vreau lângă mine, vedeta a povestit despre o prietenă de-a sa că este extrem de egoistă în relația cu partenerul și că așteaptă numai lucruri materiale de la el. 

„Toți am fi niște artiști în adâncul sufletului, dacă am fi pe banii altora. Dacă ar fi să aștepți pe cineva să se schimbe, nu o să se întâmple. E profitorie curată să pretinzi să-ți fie respectate mofturile, pentru că așa ești tu.  Adevărul este că mie îmi place să mă înconjor de femei puternice, independente. Mai ales genul ăsta de femei care iau foc atunci când văd oameni aburiți de scuze ireale. Poate înțelegem toți, odată pentru totdeauna, că iubirea este reciprocitate, egalitate. Totul se câștigă și totul se oferă!”, a spus Bianca Drăgușanu în emisiunea Te vreau lângă mine. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel