Becali în pușcărie, impresarul Alexandrei, liber

Atunci când a fost săltat prima dată cu mascații, nea Gigi a strigat, ridicând cătușele: Hoții liberi, Becali în pușcărie!

Evidența a șocat întreaga țară. Cele cinci cuvinte arătau cât de aberant este un sistem controlat politic, care mobilizează resurse importante pentru a se răfui cu adversarii șefului și ignoră adevăratele probleme ale românilor.

Interceptări, descinderi cu mascați, filmări, negocieri la limita legii cu interlopii, ca să prindă ”peștele cel mare”. Ce te faci că marea majoritate a românilor este ciugulită de bibanii cei mici, nu de șalăii bătrâni pe care îi tot momește Parchetul? Așa se procedează de regulă când unui om obișnuit i se fură mașina din curte sau lanțul de aur de la gât? Întrebați-l pe ucigașul studentei japoneze, cât l-au interogat procurorii după cele două violuri care au precedat crima?

Revenind la cazul Becali, să notăm că tipii agresați de bodigarzi au refuzat să depună plângere. Mai mult, au declarat că s-au suit de bună voie în portbagaj. Presa purtătoare de cuvânt a procuraturii a explicat că în cazul actelor cu violență sesizarea este din oficiu, că nu are importanță dacă victimele au făcut plângere sau nu.

OK. Atunci de ce nu s-au dus mascații să-l salte și pe impresarul acuzat de Alexandra Stan? Cântăreața arăta mult mai șifonată decât durul care i-a săltat mașina lui Gigi, opinia publică a fost șocată, cazul ultra mediatizat, nu era nevoie de interceptări, sau de filmări la ceas de noapte pe șosele.

Este drept că impresarul respectiv nu face politică, deci nu se ceartă cu Traian Băsescu. Așa cum nu fac politică nici alte mii de brute care își stâlcesc soțiile sau concubinele în bătaie, fără ca ”instituțiile statului” să miște un deget.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel