Battlefield 2042, cel mai căutat joc pe Google, dată oficială de lansare şi detalii uimitoare

Sursa: Pixabay
Sursa: Pixabay

Battlefield 2042, jocul de tip First Person Shooter care se va lansa în această toamnă, este extrem de căutat pe Google de fanii care vor să afle, pe lângă data oficială de lansare, şi informaţii despre modul de joc. 

Battlefield 2042, ultimul joc al seriei Battlefield, se va lansa pe 22 octombrie, iar dezvoltatorii promit "momente de joc specifice" la o scară mult mai mare, cu arme de război futuristice, fenomene meteo severe, cum ar fi tornade sau furtuni de nisip, dar şi hărţi pe care pot intra până la 128 de jucători simultan. 

Battlefield 2042 va fi disponibil pe PS5, Windows PC şi XBOX Series X, dar şi pe Play Station 4, cu menţiunea că hărţile vor suporta doar până la 64 de jucători pe console mai vechi. Focusul dezvoltatorilor a fost pe modul de joc multiplayer, astfel că o campanie single-player nu este disponibilă. 

DICE, compania care dezvoltă jocul, promite că vor exista trei tipuri diferite de experienţe multiplayer pentru acest joc, conform polygon.com. Primul, All-Out Warfare, este modul clasic de joc, amplificat cu hărţi mai mare şi jucători mai mulţi. A doua experienţă se cheamă "Hazard Zone", despre care şeful echipei care dezvoltă jocul spune că "este focusat pe munca în echipă". 

Pentru al treilea mod de joc nu au fost anunţate detalii suplimentare, dar este numit "o scrisoare de dragoste pentru fanii Battlefield şi cu care jucătorii înrăiţi se vor acomoda foarte repede".

Jocul va fi arătat fanilor pentru prima dată pe 22 iulie, în cadrul unui eveniment EA PLAY.  

Joc de Play Station, mai bun decât un film 

Detroit: Become Human este unul dintre cele mai apreciate jocuri de Play Station. Acesta răspunde, însă, şi unei întrebări cheie în ceea ce priveşte dezvoltarea tehnologiei. Ce s-ar întâmpla dacă roboţii ar prinde viaţă? 

Detroit: Become Human urmăreşte povestea din perspectiva a trei personaje distincte, toţi trei androizi construiţi cu scopul de a ajuta oamenii. Evenimentele din joc, însă, îi fac pe androizi să capete o conştiinţă proprie şi să încerce să se elibereze de sub controlul oamenilor. 

"Fă un salt în viitorul apropiat al orașului Detroit. În 2038 orașul întinerește datorită lansării unor modele avansate de androizi, care există doar ca să-i servească pe oameni. Dar lucrurile sunt pe cale să se schimbe…

Intră într-unul dintre cei trei androizi ca să vezi cum orbecăie minunata lume nouă pe buza prăpastiei. Deciziile pe care le iei modifică puternic desfășurarea poveștii intense și ramificate a jocului. Ai mii de alegeri și duzini de deznodăminte. Cum vei influența viitorul orașului Detroit? ", se arată în descrierea de pe site-ul playstation.com. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel