BANCUL ZILEI: O directoare alege să meargă în Iad

O directoare de la resurse umane a fost călcată de un autobuz în timp ce se plimba şi a murit. Sufletul ei a fost întâmpinat la porţile Raiului de către Sf. Petru în persoană.


- Bine ai venit în Rai. Înainte să te instalezi aş vrea să îţi mărturisesc faptul că avem o mică problemă. Vezi tu, n-am mai avut niciodată un director de la resurse umane care să ajungă până aici şi nu suntem prea siguri ce să facem cu tine.
- Nici-o problemă, doar lăsaţi-mă înăuntru.
- Aş vrea eu, dar am ordine de sus. Vei petrece o zi în Iad şi una în Rai şi apoi vei alege în care din ele vei vrea să-ţi petreci eternitatea.
- De fapt eu m-am decis. Prefer să rămân în Rai.
- Îmi pare rău, regulile sunt reguli.
Şi astfel Sf. Petru o pune într-un lift care a dus-o direct în Iad. Uşile s-au deschis şi ea s-a găsit călcând pe iarba verde a unui teren de golf minunat. Mai departe era un local şi în faţa ei erau toţi prietenii ei, directori cu care lucrase, toţi o aclamau şi i-au urat bine venit în urale puternice. Au alergat spre ea, au sărutat-o pe ambii obraji şi au discutat despre vremurile trecute. A făcut cunoştinţă şi cu Diavolul, care era de fapt un tip de treabă şi s-a distrat de minune. Toţi au dat mâna cu ea şi şi-au luat rămas bun în timp ce se urca în lift.

[citeste si]

Următoarea zi şi-a petrecut-o în Rai odihnindu-se pe nori şi cântând la harpă. S-a distrat de minune şi cele 24 de ore au trecut au trecut fără să-şi dea seama. Sf.Petru a venit şi a întrebat-o:
- Deci, ai petrecut o zi în Iad şi una în Rai. Acum alegeţi unde vrei să petreci eternitatea!

- Nu credeam c-am să spun asta, adică, în Rai a fost frumos, dar cred că m-am simţit mai bine în Iad.
Aşa că Sf. Petru a escortat-o la lift şi femeia s-a reîntors în Iad. Când usile s-au deschis, a gasit un peisaj dezolant, pustiu, acoperit cu gunoi şi mizerie.
Prietenii ei erau îmbrăcaţi în zdrenţe şi colectau gunoiul în saci. Diavolul a venit şi el şi şi-a pus braţul în jurul ei.
- Nu înţeleg, spuse femeia tremurând, ieri când am fost aici era un teren de golf şi un local unde am mâncat homar, am dansat şi m-am simţit foarte bine. Acum nu mai e decât pustiu şi gunoi iar prietenii mei sunt toţi mizerabili.

Diavolul s-a uitat la ea şi a zâmbit spunându-i:
- Ieri te recrutam. Azi eşti angajată...

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel